Menu

Elektronické doklady ušetrili účtovníkom viac ako 5 000 hodín práce

Pokladničné doklady už viac nebudú nočnou morou účtovníkov. Áno, svet účtovníctva by bol bez bločkov o čosi jednoduchší. V praxi však hotovostné nákupy tvoria u niektorých živnostníkov až 80 % výdavkov. A tak sa bločky tlačia ako na páse. A v neuveriteľných množstvách dostávajú do rúk účtovníkov. Keďže našim poslaním je zjednodušovať vám život, pozreli sme sa im bližšie na zúbok a vymysleli návod, ako žiť s bločkami v mieri.

Krabice plné bločkov

Neskúmajte vyblednuté, zle čitateľné bločky. Šetrite si zrak. Krabice od topánok si nechajte na uskladnenie vianočných ozdôb alebo ich naplňte láskou a potešte na Vianoce starkých či deti, ktoré to potrebujú. Bločky vám vedia klienti poslať oveľa jednoduchšie. Bez toho, aby ste museli vytiahnuť päty z domu. Znie to až podozrivo jednoducho? S novou krosáckou aplikáciou Elektronické doklady to také je. Jednoduché. Doteraz v nej slovenskí účtovníci spracovali 100 000 pokladničných dokladov a ušetrili si tak viac ako 5 000 hodín práce.

Ako to funguje?

Zavoláte svojmu klientovi a dohodnete sa, že sa budete vídať menej často. Zaregistruje sa do aplikácie Elektronické doklady a potom jednoducho mobilom naskenuje všetky naškrečkované pokladničné doklady, ktoré doma má. A má hotovo.
Čo to znamená pre vás? V OMEGE si nájdete možnosť Stiahnuť bločky. Kliknete. A máte hotovo. Bločky sa vám všetky načítajú do OMEGY. Aby ste si nemuseli trápiť s účtovaním, môžete si ich rovno aj hromade zaúčtovať. Rovnako jednoducho si ich stiahnete aj do programu ALFA plus. A potom už len môžete porozmýšľať, ako využijete čas nazvyš.

Čo s ušetreným časom?

Trochu sme potrápili naše mozgové bunky a vypočítali, koľko času by vám mohli Elektronické doklady mesačne ušetriť. Ak nad jedným dokladom strávite približne 3 minúty, pri mesačnom obrate 500 bločkov, to je približne 25 hodín mesačne. Čím viac bločkov máte, tým viac času ušetríte. Matematika je v tomto jednoduchá. A čo s ušetreným časom? Môžete napríklad…ale, veď vy samy najlepšie viete, ako, čomu alebo komu ho venovať.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty