Menu

Letná akadémia vzdelávania tento rok aj pre mzdárov

Ani sme sa nenazdali a opäť tu máme leto a s ním vytúženú dovolenkovú sezónu. Nie je ale škoda celé leto len oddychovať a na jeseň opäť doháňať zabudnuté vedomosti? Pre tých, čo sa chcú vzdelávať aj cez obdobie dovoleniek, prinášame Letnú akadémiu vzdelávania. Minulý rok ste mali možnosť vzdelávať sa s OMEGOU, tento rok vám prinášame aj 4 horúce témy za OLYMP. Ako bonus získate certifikát, ktorým sa môžete popýšiť v práci, alebo si ním zatraktívnite životopis pri uchádzaní sa o nové miesto.

Témy, z ktorých si má čo odniesť každý

Letnú akadémiu vzdelávania pre OLYMP rozbehneme už 12. júla. Tešiť sa môžete na 4 zaujímavé témy, z ktorých si odnesie dôležité informácie každý začínajúci mzdár či ostrieľaný odborník. Súčasťou každého webinára budú materiály a samozrejme aj videozáznam. Ak vám nebudú vyhovovať všetky 4 termíny, nezúfajte. Vďaka záznamu si môžete webináre kedykoľvek pozrieť i opakovane. To isté platí aj pre tých, ktorí sa prihlásia až v priebehu trvania akadémie. Každá téma sa začne o 9:00 a bude trvať 90 minút, ak budete mať k téme otázky, neváhajte nám ich položiť. Na konci každého webinára vám ich zodpovieme. A kde sa počas týchto webinárov stretneme? V online svete. A vy tak nemusíte zbytočne nikam cestovať. Pozrite, na aké témy sa môžete tešiť:

Krížová kontrola Výpočet miezd verzus Personalistika

Prečo je potrebné správne evidovanie údajov v Personalistike zamestnanca? V zmysle platnej legislatívy si ukážeme, ako si urobíte vo vygenerovanej mzde zamestnanca krížovú kontrolu s údajmi zadanými v Personalistike zamestnanca. Pozrieme sa na evidenciu mzdových údajov, nezdaniteľnej časti základu dane, daňového bonusu, zložiek mzdy, zrážok a mnoho ďalšieho. Krížovú kontrolu si môžete zapísať do kalendára už na 12. júla.

Nastavenie rozúčtovania pre podvojné účtovníctvo v OLYMPE

26. júla sa pozrieme na to, ako si nastaviť vlastné rozúčtovanie pre podvojné účtovníctvo. Uľahčíte tak prácu najmä účtovníčke, ktorá si údaje z OLYMPU exportuje pre OMEGU. Ukážeme si, ako zadať jednoduché alebo náročne členené rozúčtovanie. Nezabudneme ani na neustále aktuálne nastavenie rozúčtovania pre finančné príspevky na stravu.

Dovolenky v OLYMPE

Čo by nemalo chýbať na mzdárskom webinári cez letné obdobie? No predsa Dovolenky v OLYMPE. Čarovné slovíčko, ktoré vykúzli úsmev na tvári asi každému, mzdárovi však môže vyčarovať aj malú vrásku. Práve preto sa budeme venovať aj tejto téme. 9. augusta si povieme všetko o evidencii, nároku, krátení či priemere na dovolenku.

Dohody v OLYMPE

Posledná téma je pre mnohých mzdárov tiež spojená s letom a bude venovaná Dohodám v OLYMPE. „Brigádnici“, ako ich všetci nazývame, majú najväčšiu tendenciu zamestnávania najmä v lete. Viete však, aký typ dohody vykonávanej mimo pracovného pomeru uzatvoriť s fyzickou osobou a za akých podmienok? Kto si môže uplatniť Výnimku z dôchodkového poistenia? A čo to vlastné tá Výnimka je? Toto a mnoho ďalšieho sa dozviete na našom poslednom webinári 23. augusta.

Ste rozhodnutí? Prihláste sa!

4 atraktívne webináre, materiály, videozáznamy, certifikát a nové vedomosti… Toto všetko môžete získať za zvýhodnených 89 eur bez DPH. Aby toho nebolo málo, môžete si s nami zasúťažiť aj o vstupenky na Legislatívnu TOUR. Neváhajte a prihláste sa na našu Letnú akadémiu vzdelávania ešte dnes.

Chcem sa prihlásiť

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty