Menu

Nebrzdite svoj biznis excelmi: Kedy je čas na informačný systém?

Podnikanie je o rozhodnutiach. Ešte dôležitejšie ako správne rozhodnutia, je však ich správny timing. Zhodnotiť s nadhľadom, kedy už vaša firma potrebuje poctivé riadenie je veľmi náročné. Väčšina firiem to pocíti, až keď to horí. Taký je výsledok našich dlhoročných skúseností so slovenskými podnikateľmi.

A keďže vieme, že hasiť oheň je oveľa bolestnejšie, ako mu predchádzať, pozreli sme sa, ako jednoducho zistíte, či aj u vás už nastal čas na informačný systém.

Softvér nesmie byť brzdou podnikania

V praxi sa s tým stretávame často. Scenár je podozrivo jednoduchý. Firme sa darí. Obchody pribúdajú, sklad sa rozrastá, ľudí je viac. Zrazu potrebujete riadiť svoj biznis efektívnejšie. Tisícky skladových kariet, plánovanie zisku, rozpočet zákaziek, kontrola nad obchodnými prípadmi, zasielanie upomienok cez sms či e-mail. Popri eufórii z úspechu však zistíte, že všetko je akési náročnejšie. Na obsluhu, čas, organizáciu, evidenciu. Prichádza rozhodnutie – potrebujeme lepší softvér.

Máme pre vás riešenie – slovenský informačný systém ONIX

Ak si nie ste istý, či potrebujete aj vy informačný systém, jednoducho si to overte:

  • Potrebujete sledovať skladové zásoby a náklady?
  • Máte rôzne ceny pre rôznych zákazníkov?
  • Potrebujete efektívnejšie plánovať výrobné procesy?
  • Chcete rozšíriť sledovanie zákaziek a vyhodnotiť ich ziskovosť?
  • Snívate o jednoduchom prepojení systému s účtovníctvom?

Ak ste sa v predchádzajúcich bodoch našli, máme pre vás riešenie. Informačný systém ONIX, s ktorým si už dokonca nemusíte vyberať ani medzi softvérom, ktorý vám pomôže v riadení podniku a spokojnou účtovníčkou s OMEGOU. Ako jediný informačný systém na trhu vám umožní mať naďalej účtovníctvo v OMEGE.

Samozrejme, že sme zvažovali aj iné programy. Vyhral fakt, že ONIX je rovnako ako OMEGA tiež od KROSU. Preto sme nepochybovali, že servis bude na vysokej úrovni. A nezmýlili sme sa. Všetko, čo nám bolo povedané, vždy platilo. A to je pre mňa veľké plus. Najväčší prínos je v objednávkovom module. Teraz presne vidíme, v akej fáze sa zákazka nachádza nielen u nás, ale vidíme informácie za všetky pobočky. Zobraziť prípadovú štúdiu firmy AZ flex.

Rýchla implementácia a najlepšia zákaznícka podpora

Aj pri tých najlepších informačných systémoch to vždy stojí na ľuďoch. U nás v KROSE je podpora to najcennejšie, čo máme. Spolu s ONIXOM tak získate aj najlepšiu zákaznícku podporu a rýchlu bezbolestnú implementáciu.

Nechajte nám kontakt a zavoláme si. Zistíme vaše individuálne potreby a vymyslíme riešenie šité pre vás. Vy sa tak môžete sústrediť na svoje podnikanie. Dovoľte si vyrásť a mať smelé plány. S ONIXOM.

 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty