Menu

S faktúrami vo vrecku do celého sveta

Odteraz vám už nič nebráni fakturovať do akejkoľvek krajiny, vo všetkých existujúcich peňažných menách a to len s mobilom vo vrecku. Prepojenie obchodných dokladov a skladu je funkčné obojstranne. Používanie aplikácií KROS Fakturácia a KROS Sklad si tak flexibilne prispôsobíte práve vaším potrebám. Aj ďalšie úpravy môžu váš systém práce ešte zdokonaliť, posúďte sami.

Faktúry v cudzej mene

Všetky obchodné doklady ako faktúru, cenovú ponuku, dodací list či objednávku môžete vystaviť v akejkoľvek mene. Nemusíte pritom spúšťať iné web stránky a hľadať kurzy podľa dátumov. Po zadaní peňažnej meny sa automaticky doplní kurz ECB a ním sa prepočítajú sumy na položkách dokladu.

Chcem fakturovať

Prednastavenie 0 % DPH

Na faktúrach vystavených zahraničnému partnerovi s IČOM sa automaticky prednastaví nulová sadzba DPH. Faktúry s prenosom daňovej povinnosti tak vystavíte ešte rýchlejšie.

Dodací list bez cien

Z rôznych dôvodov je niekedy potrebné vytlačiť dodací list bez cien. Teraz už takú možnosť máte aj v KROS Fakturácii.

Zobrazenie/nezobrazenie QR kódu

Jednoduchá úhrada = rýchle inkaso za faktúru. Umožnite svojim klientom uhradiť faktúru pomocou zobrazeného QR kódu a inkasujte tak za pohľadávky obratom. Ak potrebujete poslať partnerovi už uhradenú faktúru alebo doklady tlačiť, QR kód je zbytočný, môžete vypnúť jeho zobrazenie.

Náhľad do príloh

Pre kontrolu alebo vzájomné odsúhlasenie zasielaných príloh k dokladom si ich môžete otvoriť priamo v e-maili pripravenom na odoslanie.

Došlé a odoslané objednávky – export do Excelu

Už na stretnutí s klientom môžete zaevidovať objednávky a operatívne riešiť stav zásob. Zaujíma vás, ako sa darí obchodníkom? Vyfiltrujte si obdobie, prípadne stav objednávok Vybavené/Nevybavené a vyexportujte zoznam do Excelu.

Príjemka z odoslanej objednávky

Aj dodanie tovaru k viacpoložkovej objednávke zaevidujete v sklade na tri kliky. Priamo z objednávky môžete vystaviť príjemku. Stav zásob tak máte stále aktuálny.

Vytvorenie faktúry a dodacieho listu z výdajky

Prepojením skladu s fakturáciou si uľahčíte prácu a vyhnete sa chybám pri ručnom pridávaní položiek do dokladov. Obchodné doklady vytvoríte z výdajky a žiadnu položku tak nezabudnete dodať a následne vyfakturovať.

Vlastný SMTP server

Nastavte si odosielania dokladov z vlastného e-mailového konta. Čo tým získate? E-maily odoslané z KROS Fakturácie uvidíte v odoslanej pošte vo vami používanom poštovom klientovi. Zároveň môžete do názvu odosielateľa uviesť napríklad názov firmy, aby váš odberateľ hneď vedel, od koho mu e-mail prišiel.

Tlač pohybov skladu a cenové ponúky vo farbe

Okrem exportu kariet so stavom zásob do Excelu si môžete vytlačiť príjemku a výdajku aj jednotlivo. Už aj pri tlači cenovej ponuky máte na výber čiernobielu alebo farebnú verziu zostavy.

Už čoskoro sa môžete tešiť na pravidelné faktúry. Ostatné funkcie závisia aj od vašich očakávaní, ktoré môžete smerovať na: fakturacia@kros.sk.

Viac o webových riešeniach fakturácie a skladu nájdete na našich stránkach.

Zaujímať by vás tiež mohla online aplikácia Fushky, s ktorou budete mať prehľad o stave jednotlivých projektov. S kolegami môžete komunikovať, zdieľať prílohy, prerozdeľovať úlohy a optimalizovať ich tak, aby celý projekt úspešne napredoval. Nezáleží pritom na tom, či ste práve na ceste, v kancelárií alebo na chate, stačí vám iba mobil s internetom.

Vyskúšajte KROS Sklad

Dostaňte zásoby pod kontrolu s novým riešením pre riadenie skladu. Jednoducho, bezpečne a online. Prepojené s fakturáciou a dostupné aj na mobile.

Vyskúšať na 30 dní zadarmo

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty