Menu

Účtovníci pozor, 2. ročník Letnej akadémie vzdelávania sa blíži

Opäť tu máme čas oddychu, horúceho počasia, dovoleniek. Niekto môže relaxovať pri knižke, niekto pri vode, na horách a niekto pri vzdelávaní sa vo svojej profesii. A preto nazaháľame a aj tento rok sme pre vás pripravili Letnú akadémiu vzdelávania. Spolu sa pozrieme na 6 zaujímavých tém.  

Keďže školiteľkami budú samotné konzultantky, o postrehy z  HOTLINE nebude núdza. Ako bonus na záver získate aj certifikát k OMEGE, vďaka čomu budete atraktívnejším pre aktuálneho, ale aj potencionálneho zamestnávateľa. 

Široká škála nových vedomostí

Letnú akadémiu vzdelávania odštartujeme 13. júla a nasledujúce týždne budeme postupne prinášať jednotlivé témy vždy v stredu o 9:00. Miesto konania? Vaša kancelária, obývačka, pláž v Chorvátsku, kdekoľvek budete chcieť. Na pozeranie vám postačí prístup na internet a chuť sa dozvedieť niečo nové. Keďže cez leto si treba dopriať aj nejaký ten oddych, netreba sa zúčastniť každého webináru v čase jeho konania. Samozrejmosťou sú záznamy, ktoré si budete môcť pozrieť kedykoľvek to bude vyhovovať vám. Ak sa prihlásite aj po začatí našej Letnej akadémie vzdelávania, automaticky získavate záznamy z predošlých školení. Poďme sa pozrieť, čo nás tento rok čaká: 

Digitalizácia v programe OMEGA 

Horúcou témou, a nie len preto, že je leto, je aktuálne digitalizácia účtovníctva. Táto zmena môže priniesť výhody, ale rovnako aj nevýhody. Spolu sa pozrieme na to, aké zmeny prináša tento zákon pre účtovníkov, ale aj podnikateľov a ako nám v tomto smere môže pomôcť program OMEGA 

DPH príklady z praxe – I.  

Každý účtovník sa už stretol s pojmom DPH a určite každého aj potrápila. Nahliadneme preto do základov DPH, s ktorými sa v praxi bežne stretávame, na vybrané špecifiká v tejto oblasti, ale aj na to, ako s DPH pracuje OMEGA. 

Upravte si program podľa svojich predstáv

Všetci by chceli programu ,,diktovať“, čo má ako robiť. Je náročné vymyslieť pre každého iný softvér, a preto je možné určité veci v programe nastaviť podľa seba. Aj toto bude témou 3. webinára našej Letnej akadémie vzdelávania.   

Neštandardné prípady v účtovníctve 

Vo svete vznikajú neustále nové produkty a služby a tie staré sú inovované. Z toho vzniká jednoduchá otázka. Ako si s tým poradiť v účtovníctve? Spoločne sa pozrieme aj na špecifické účtovné prípady.  

DPH – príklady z praxe II. 

Nakoľko je oblasť DPH veľmi rozsiahla, jeden webinár na túto tému nestačí. V druhej časti sa budeme venovať zahraničným dokladom,  nedaňovým výdavkom aj odpočtu DPH v inom mesiaci. 

Majetok a odpisy v programe OMEGA 

Väčšina z nás vie zaevidovať hmotný majetok, ktorý sa odpisuje 4 roky. Toto je pomerne jednoduché a program vykoná všetku prácu za vás. Čo však v prípade, ak máme majetok s výkonovým či časovým odpisom, alebo majetok využívaný na osobnú potrebu? Na to sa spoločne pozrieme. 

Presvedčili sme vás? Poďte sa prihlásiť!

Počas celého leta vám prinesieme 6 webinárov, ku každému z nich získate materiál a videozáznam, ktorý si môžete pozrieť kedykoľvek. Zaujímavosťou je aj získanie certifikátu, ktorý nevlastní len tak hocikto. Toto všetko môžete mať za 129 eur bez DPH. A keďže myslíme aj dopredu, už teraz pre vás pripravujeme Legislatívnu TOUR, na ktorú môžete vyhrať vstupenky. Preto neváhajte a chyťte si svoje miesto. 

Prihlásiť sa

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty