Menu

Na výšku bez prijímačiek? S Mladým účtovníkom žiaden problém

Mnohí si ešte zo študentských čias pamätáme, aké je to mať stiahnutý žalúdok z prijímacích skúšok na výšku, či obávať sa predstavy obracania žemlí a smaženia hranolčekov, ak nás nezoberú. Teraz vám však, milí študáci, ak vám to dobre účtuje, môžu tieto starosti odpadnúť.

Olympiáda Mladý účtovník 2022

Ak je účtovníctvo jedným z predmetov, ktoré v škole celkom ujdú, zbystrite pozornosť. V spolupráci so Slovenskou komorou certifikovaných účtovníkov chystáme už 24. ročník celoslovenskej súťaže Olympiáda Mladý účtovník. Zapojte aj svoju školu a vyhrajte zaujímavé ceny. Čo je však najlepšie, ak sa dostanete do finálového kola, získate jackpot v podobe prijatia na 2 prestížne slovenské univerzity bez prijímačiek. Konkrétne sa bavíme o žilinskej FRI-čke (Fakulta riadenia a informatiky, Žilinská univerzita) a Ekonomickej univerzite v Bratislave. A to už naozaj stojí za tú trochu účtovania, nemyslíte? Svoje o tom vie aj víťazka minulého ročníka:

“Veľmi som chcela študovať odbor Účtovníctvo na EUBA a olympiáda mi pomohla dostať sa na ňu bez prijímačiek. Účtovníctvo ma vždy bavilo a vedela som, že sa mu chcem venovať aj po strednej škole. Súťaž mi ukázala, že to má vysoký potenciál, pretože som minulý ročník vyhrala. Určite to tiež vyskúšajte, niet sa čoho báť. Overíte si vedomosti a môžete vyhrať super ceny pre seba aj svojich učiteľov.”

Karin Záhorová

víťazka Olympiády Mladý účtovník 2021

1. online kolo už 25. marca

Podebatujte o tom so spolužiakmi či pedagógmi a poďte do toho s nami. Čas na prihlásenie máte do 22. marca. Následne 25. marca prebehne 1. online kolo, v ktorom sa rozhodne, kto pôjde do finále a teda aj na univerzity bez prijímačiek.

Chcem vedieť viac

O čo tento rok súťažíme?

Okrem prijatia na vysnené univerzity bez prijímačiek hráme o kopec skvelých finančných aj vecných cien pre vás aj pre pedagógov, ktorí vám pomôžu s prípravou na súťaž. Za zmienku určite stojí odmena 350 eur pre najlepšieho študenta, 300 eur pre najlepšieho pedagóga, smart hodinky, bezdrôtové slúchadlá a mnoho ďalšieho. Tak neváhajte a prihláste sa. Tešíme a na vás!

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty