Menu

Novinky zo sveta KROS Fakturácie

Ak využívate našu fakturačnú appku, určite už dávno viete, že neustále vyvíjame nové funkcie a počúvame pri tom námety od vás, našich zákazníkov. Spríjemnite si prácu a vyskúšajte ďalšiu nálož noviniek.

Vlastný dizajn faktúr

Chcete prispôsobiť dizajn faktúr podľa vlastných požiadaviek? Doposiaľ ste si mohli zvoliť čiernobielu alebo farebnú verziu faktúry. Využite možnosť nových editovateľných tlačových zostáv, kde už úprava vzhľadu faktúr nebude problém. V rámci prvej verzie máte možnosť:

  • upraviť písmo,
  • meniť veľkosť loga, pečiatky,
  • meniť farbu samotnej šablóny,
  • meniť rozloženie polí,
  • vkladať vlastný obrázok a rôzne inputy.

Pre jednoduchšiu úpravu vzhľadu sme pripravili šikovný návod.

Prístupové práva pre používateľov

Nechcete, aby mal váš zamestnanec prístup napríklad do evidencie bankových výpisov? Žiadny problém. To, že v KROS Fakturácii môžete pridať rôzne role používateľom k vášmu účtu, viete už dávno. Túto funkciu sme ešte viac zdokonalili. Používateľom môžete po novom upraviť práva, a tým prístupy do jednotlivých evidencií úplne zamedziť. Nemusíte sa viac obávať, že by získali informácie, ktoré majú ostať utajené.

Predajné cenníky v KROS Sklade

Pokiaľ využívate náš KROS Sklad, rozhodne vás poteší aj funkcia predajných cenníkov. Prečo si prácu neuľahčiť a nezbaviť sa zbytočných papierov? Teraz si už viete vytvoriť rôzne typy cenníkov a nastaviť napríklad aj individuálny cenník pre jednotlivých partnerov.

Čo sme ešte vylepšili?

Export do Money
Okrem exportov do krosáckych účtovných softvérov OMEGA a ALFA plus sme vám nedávno umožnili exportovať doklady aj pre účtovné softvéry MRP a Pohoda. Túto funkčnosť sme rozšírili a do zbierky pribudol export do programu Money.

Rozšírený filter
Potrebujete si vyselektovať doklady podľa rozmedzia čísla? Rozšírili sme filter, kde túto možnosť nájdete. Filtre či zoradenie, ktoré zadáte, zostanú zapamätané aj pri prechode medzi jednotlivými evidenciami.

Potešíme vás aj malými zmenami
Pridanie kontaktných údajov pre jednotlivých používateľov bude od teraz pre vás samozrejmosť. Pokiaľ ste si do KROS Fakturácie prizvali ďalšieho používateľa, môže si nastaviť vlastné kontaktné údaje, ktoré sa budú zobrazovať na doklade.
Pretože vám chýbala možnosť pridať spôsob úhrady aj v evidencii došlých objednávok, dopracovali sme pole, ktoré je na to vyhradené.

Na čom momentálne pracujeme?

Bez vás to jednoducho nejde, a tak stále počúvame vaše námety a pracujeme na vylepšení appiek KROS Fakturácia a KROS Sklad. Momentálne sa venujeme príprave:

  • API prepojeniu pre KROS Sklad,
  • hromadným akciám k dokladom,
  • automatickému vytvoreniu príjemky a výdajky z dokladov,
  • prehľadu pohybov na skladových kartách.

Aj na vašom názore záleží

Máte pre nás nápady na zlepšenie? Vyplňte formulár Chcem byť súčasťou vývoja a pomôžte nám neustále zlepšovať aplikáciu.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty