Menu

OMEGA 20.51.00

Top novinky verzie 20.51.00

>

Obchodné doklady podľa predstáv

Odoslanú faktúru, cenovú ponuku a dodací list posielajte zákazníkom v novom vzhľade. Chýbajú Vám na dokladoch niektoré údaje? Využite nový jednoduchý spôsob ich pridania.
>

Prepojenie s mobilným skladníkom

Ak máte skladové položky označené čiarovým kódom, skladové operácie môžete vykonávať rýchlo a jednoducho. V mobilnom skladníkovi načítajte položky priamo v sklade a následne preneste do Omegy.
>

Importujte ceny produktov priamo z excelu

Aktualizácia produktov bude pre Vás hračka. Správne pomenujte stĺpce v exceli a ostatné už urobí Omega za Vás.
>

Vybrali ste si v ankete ...

Overenie IČ DPH na doklade v EUD
Údaje o partnerovi už nemusíte kontrolovať na internete. Priamo v doklade zistíte, či je IČ DPH partnera správne. Zároveň si takto jednoducho viete aj priamo na doklade overiť IČ DPH zahraničných partnerov.
Úprava číslovania po zrušení uzávierok
Po zrušení uzávierok už nebudete musieť upravovať číslovanie dokladov ručne. Program to urobí za Vás automaticky.

Ostatné novinky verzie 20.51.00

  • Pri spúšťaní uzávierky DPH sme odstránili hlášku, ktorá oznamovala, že s dokladmi v EUD pracuje iný užívateľ a uzávierku nebolo možné vykonať.
  • Pri nainštalovaní novej verzie program opraví užívateľské (editovateľné) tlačové zostavy, aby ich bolo možné bezchybne odoslať priamo do mailu alebo súboru.
  • Umožnili sme tlač štandardných tlačových zostáv aj v prípade, ak boli uložené na disku s koncovkou obsahujúcou veľké písmená .RPT.
  • Pri vytváraní uzávierky DPH bola odstránená chybová hláška “Unhandled exception”. V prípade ak nastala táto chyba, nainštalovaním novej verzie program automaticky opraví počty uzavretých dokladov v časti Uzávierka DPH a takisto správne nastaví príznaky uzavretia dokladov v EUD.
  • Opravili sme dopĺňanie SZČ, kedy do dokladov program napĺňal SZČ s poradovým číslom 1, bez ohľadu na to, ktoré bolo predvolené. Chyba sa prejavovala v prípade, ak “Nedefinované” SZČ malo zmenené poradové číslo z 1 na iné. Po nainštalovaní verzie 20.51 je potrebné opätovne predvoliť SZČ, ktoré má byť dopĺňané na doklady.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty