Menu

ONIX konkuruje veľkým hráčom na trhu s ERP

Podnikový informačný systém ONIX nesedí v kúte a úspechy žne, kadiaľ chodí. Slováci postupne zisťujú, čo je dobré a neboja sa vybrať si pre svoj biznis to naše, slovenské. A my hrdo hlásime, že aj vďaka tomu sa stal ONIX v roku 2021 najpredávanejším slovenským ERP riešením.

ONIX ukazuje svoju silu

O tom, že sa teší čím ďalej tým väčšej obľube, svedčí aj umiestnenie na 2. priečke (tržby z predaja licencií) v reporte o ERP na Slovensku v roku 2021 od časopisu NEXTECH*, kde sa oproti predchádzajúcemu roku posunul o jedno miesto vyššie. Stal sa tak najpredávanejším slovenským ERP systémom za minulý rok.

Slováci preferujú slovenské riešenia

Okrem toho, že slovenskí podnikatelia oceňujú možnosť pracovať v systéme v materinskom jazyku, vítajú aj slovenskú podporu, jednoduché používanie, rýchle nasadenie a v neposlednom rade aj príjemný dizajn.

Pri predstave zavedenia nového informačného systému do firmy vám už viac nemusia stáť vlasy dupkom. Implementácia ONIXU je rýchla, jednoduchá a vďaka komunikácii v slovenčine nedochádza k zbytočným chybám. ONIX vám nasadíme za pár mesiacov a milo vás prekvapia i atraktívne ceny za riešenie na mieru.

Miloš Kašuba

garant ERP systému ONIX, KROS a. s.

Pre malých aj veľkých podnikateľov

ONIX pomáha tvoriť príbehy úspešných slovenských firiem. Či už podnikáte v malom, alebo vo veľkom, potrebujte podnikový systém, o ktorý sa môžete oprieť. Čo si však budeme hovoriť, najlepšia je osobná skúsenosť. Presvedčte sa na vlastnej koži a pozrite si prípadové štúdie o firmách, ktoré sa pre ONIX rozhodli. A ak máte otázky, sme tu pre vás.

* NEXTECH, 6/2022, Prieskum: ERP na Slovensku v roku 2021

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty