Menu

ONIX pomáha pri výrobe kamenného obkladu

Zoznámte sa s príbehom firmy VASPO STONE, ktorá zefektívnila svoju výrobu pomocou podnikového systému ONIX. Chcete si aj vy zjednodušiť prácu, ušetriť čas a náklady a mať pritom dokonalý prehľad o tom, čo sa deje u vás vo firme? Inšpirujte sa príbehom nášho spokojného zákazníka a objavte ONIX.

Názov firmy:  VASPO STONE, s.r.o.

Firma je lídrom na slovenskom aj českom trhu vo výrobe obkladu, ktorý imituje prírodný kameň a drevo v najvyššej kvalite. Stále kráča s dobou, posúva ďalej svoje technológie a už nejaký čas jej v tom pomáha aj podnikový informačný systém ONIX.

Sledovanie spotreby vo výrobe online

Trh so stavebninami sa postupne menil. Kedysi si stavebniny kupovali tovar na sklad a predávali z vlastných zásob. V súčasnosti je však sortiment taký široký, že predajcovia už nedokážu držať všetok tovar skladom. Tým sa mení aj množstvo a objem objednávok. Z malého množstva veľkých objednávok sa stali stovky malých objednávok v krátkych časových intervaloch.

Bolo čoraz náročnejšie evidovať spotrebu základných materiálov a pripravovať podklady pre odmeňovanie pracovníkov vo výrobe. Tým, že sa pôsobnosť firmy rozšírila na dve krajiny a množstvo predajní, pribudla navyše potreba udržiavať na každom predajnom mieste aktuálne vzorky produktov. Prácnosť spojená s touto agendou sa postupne stala neúnosnou.

“S ONIXOM máme vždy aktuálne informácie o stave materiálov na sklade. Šetrí nám množstvo času pri výpočte spotrebovaného množstva materiálov vo výrobe.
Do zavedenia ONIXU sa výpočet robil v Exceli a to iba raz za štvrťrok. Teraz je spotreba známa okamžite.
Dnes nám ONIX skutočne pomáha pri podnikaní a uľahčuje prácu.”
Andrea Krajčírová

Riaditeľka spoločnosti, VASPO STONE, s.r.o.

Úkolové mzdy konečne jednoducho

ONIX pomáha aj pri výpočte odmien pracovníkov. Dokáže poskytnúť podklad, ktorý vychádza z reálne vyrobeného množstva a je prílohou k výplatnej páske zamestnanca. Predtým výpočet trval jeden a pol dňa v Exceli. S ONIXOM je príprava podkladov pre odmeňovanie oveľa jednoduchšia.

S ONIXOM sa na dôležité termíny nezabúda. Pripomína povinné lekárske prehliadky, skúšky vodičov i revízie elektrických a plynových zariadení. Pomáha zvýšiť aj informovanosť zákazníkov. Po prijatí objednávky zašle ONIX každému zákazníkovi e-mailové potvrdenie a po nachystaní tovaru informuje zákazníka o termíne dodania.

Všetko pre obchodníkov pokope

Predajcovia firmy VASPO STONE potrebujú k svojej práci návody, katalógy, cenníky a hlavne kontakty. V ONIXE majú vlastnú evidenciu, kde sú dostupné všetky potrebné dokumenty. Už ich nemusia hľadať v kancelárii medzi papiermi. Všetky dokumenty, ktoré potrebujú pri svojej práci nájdu v ONIXE na jednom mieste vždy v aktuálnej verzii.

K dispozícii majú aj prehľad o reklamných paneloch. Na mape vidia, ako dlho je vzorka u predajcu a vedia rýchlo zistiť, ktoré materiály treba aktualizovať. Výmena vzoriek v predajniach je teraz oveľa efektívnejšia.

Aj vás očaril ONIX?

Radi vám o ňom povieme viac. Napíšte nám, čo vás zaujíma. Čoskoro sa ozveme, zodpovieme zvedavé otázky a ochotne poradíme. Nechce sa vám otázku písať? Zavolajte nám na 041/707 10 20.

Kontaktovať

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty