Menu

Revolúcia vo výmene obchodných dokladov

Na jednej strane preposielanie a tlač objednávok, faktúr, dodacích listov alebo cenníkov. Na druhej strane prijatie takýchto dokladov, ich skenovanie a nahranie do ERP systému či manuálne prepisovanie. Pre mnohých z nás bežné činnosti. Nemáte však pocit, že zaberajú zbytočne veľa času? Čo tak si to trochu zjednodušiť?

Papiere, zbytočné náklady a strata času

Množstvo obchodných dokladov, ktoré každodenne prejdú rukami zamestnancov na strane odberateľa či dodávateľa. Zbytočné papiere či činnosti, ktoré je potrebné vykonať preto, aby sa dokument dostal na správne miesto. Nehovoriac o tom, že aj ten najbystrejší človek sa môže pomýliť. Predíďte zbytočným chybám, šetrite čas a náklady. Uľahčite si pracovný život a objavte revolúciu v odosielaní a prijímaní obchodných dokladov s modulom EDI. Na jeho vývoji sa spoločne s firmou KROS podieľal poskytovateľ EDI, spoločnosť GRiT.

Elektronická výmena dát

Elektronická výmena dát EDI (Electronic Data Interchange) zabezpečuje plynulý tok obchodných dokumentov, ako sú objednávky, cenníky, katalógy tovarov, faktúry, dodacie listy a ďalšie. Doklady odošlete jedným klikom a odberateľ ich zase jedným klikom naimportuje do svojho podnikového ERP systému. Prevod údajov funguje automaticky, bez ručného prepisovania dokladov. Je jedno, či ste výrobná firma, veľkoobchod alebo máte menší e-shop, dôležité je mať vo firme zavedené riešenie EDI. Čím viac dokladov odosielate či prijímate, tým rýchlejšia je návratnosť vynaložených nákladov.

EDI dostupné aj v podnikovom softvéri ONIX

Hľadáte ten správny a spoľahlivý vnútropodnikový systém? Chcete mať prehľad o firme v softvéri, ktorý bude tvoriť hlavný pilier rastu vášho podnikania? Podnikový informačný systém ONIX od spoločnosti KROS vám poskytne to najlepšie pre riadenie firmy. Teraz dostupný aj s novinkou vo forme zabudovaného modulu EDI, s ktorým môžete odosielať faktúry, dobropisy či dodacie listy pre odberateľa na jeden klik.

“Zabudovanie modulu EDI priamo do systému ERP umožňuje spoločnostiam implementovať EDI rýchlejšie a často aj lacnejšie. V porovnaní s ad-hoc riešeniami znižuje nároky na servis a zvyšuje stabilitu a možnosť jednoduchého budúceho rozšírenia EDI funkcií,” hovorí Rostislav Brzobohatý, Partner Channel Manager spoločnosti GRiT.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty