Menu

Stavbári, pozývame vás na web

Čo nevidieť to bude rok a pol, odkedy sme vám začali poskytovať webové riešenia. Niektorí z vás si už stihli vyskúšať novinky našej online platformy, čo nás veľmi teší. K online službe cloudového úložiska pribúdajú ďalšie služby v podobe webových aplikácií.

Výkresy vždy poruke

V dobe, kedy homeoffice vstupuje do našich životov, čoraz viac ľudí objavuje a oceňuje výhody prístupu k dátam odkiaľkoľvek. Cloudové úložisko, na ktorom je možnosť projektovú dokumentáciu nielen ukladať a prehliadať, ale aj zdieľať ju s ostatnými, už naplno využívajú mnohí z vás.

Priamo z výkresov v CAD alebo PDF súboroch si z úložiska môžete prenášať do rozpočtu rozmery, plochy alebo kubatúry.

100 krát počuť, raz vidieť

Možnosť zobrazenia a zdieľania vizualizácie 3D výkresov je „čerešničkou na torte“ a môže pomôcť pri diskusiách už od fázy investičného zámeru. 

Jedno miesto

Online riešenia na platforme vyriešia potreby zdieľaného priestoru vo všetkých fázach stavebného procesu, kedy si realizátor s investorom alebo s potenciálnymi zhotoviteľmi a dodávateľmi potrebujú čo najjednoduchšie a najrýchlejšie odovzdávať podklady a informácie.

Počas životného cyklu budovy môže k zmenám stavebného diela dochádzať v dôsledku stavebných úprav, z dôvodov morálneho alebo fyzického opotrebenia zariadení, z hľadiska údržby alebo v súvislosti so zmenou legislatívy.

Po odovzdaní diela do užívania môže naše cloudové riešenie aj naďalej poskytovať služby, tento raz už budúcemu správcovi. Stačí len zmeniť vlastníka projektu a kompletný servis vrátane správy dát a prístupu k dokumentom v elektronickej podobe môže budúci vlastník manažovať počas celého životného cyklu budovy.

Webová aplikácia KROS Priebeh výstavby

Nedávno sme vás prostredníctvom blogu Digitalizácia: Priebeh výstavby celý na webe informovali o prípravách šikovnej funkcie finančného online prehľadu diania na stavbe.

Aplikácia umožní cez internet oprávneným používateľom nielen spolupracovať pri vykazovaní postupu prác, ale tiež kontrolovať a manažovať od začiatku až po koniec realizácie. Všetky informácie sú zobrazené v jednoduchej tabuľke, kde máte okamžitý prehľad o plnení, prestavanosti a zmenách pri realizácii rozpočtu.

Komunikovať a odovzdávať si informácie vrátane schvaľovania postupu prác môžu členovia tímu bez potreby stretnutí.

Vďaka spätnej väzbe niektorých našich používateľov, ktorí prejavili záujem a využili príležitosť vyjadriť svoj názor na pripravované online riešenie, sme zapracovali mnohé pripomienky.

V súčasnosti aj naďalej prebieha testovanie a pracujeme na posledných úpravách. Ak by ste mali záujem pozrieť a vyskúšať si naše online riešenie ešte pred vydaním, prihlásite sa tiež.

Zanedlho, po vydaní verzie CENKROS 4 2021/l, už budete môcť „ponovom“ pracovať všetci. A naši verní budú odmenení. Spolupracovať v aplikácii bude možné aj bez CENKROSU 4, avšak naplno si výhody tohto online riešenia užijú iba používatelia s platným Balíkom podpory.

Prístup k licencii, podpora a služby

Vďaka obchodnému modelu Softvér ako služba, v ktorom vám poskytujeme prístup k licencii počas vymedzeného obdobia na 12 alebo 6 mesiacov, sú nové funkcie a verzie sprístupnené ihneď po nasadení na web. Takto je vždy aktuálne softvérové riešenie dostupnejšie ako kedykoľvek predtým.

Aktuálna verzia vždy obsahuje aj vylepšenia a opravy vyplývajúce z aktualizácie komponentov operačného systému z predošlých období, s ktorými CENKROS 4 spolupracuje. K dispozícii je tiež funkcia vzdialeného pripojenia k obrazovke vášho počítača na diaľku, ktorá je neoceniteľná pri potrebe servisných zásahov súvisiacich s nastavením Windowsu, a vďaka ktorej si môžete vychutnať maximálnu pomoc odborného tímu konzultantov aj v otázkach používateľského charakteru. V každej verzii nájdete tiež aktualizované a doplnené aj cenníkové databázy.

Zdieľanie, bezpečnosť a ochrana dát

Naše webové riešenia sú vytvorené s dôrazom na zabezpečenie a ochranu osobných údajov, napokon spolupracujeme na nich s tými najlepšími a pre vývoj webového riešenia využívame súčasť Microsoft Azure, ktorá je garanciou bezpečnosti z pohľadu online služieb. K dátam sa tak nikto nedostane, navyše sú pravidelne zálohované a chránené aj v prípade výpadkov serverov. Samotná komunikácia na platforme je šifrovaná a konkrétne údaje anonymizované.

Vyskúšajte nové online riešenie

Pre stavebné firmy aj investorov

Sledujte realizáciu stavby z pohodlia kancelárie alebo rýchlo a prehľadne vykazujte plnenie zmluvného rozpočtu. To všetko online. Staňte sa súčasťou digitálnej revolúcie v stavebníctve a vyskúšajte nové riešenie Priebeh výstavby.

Vyskúšajte zadarmo

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty