Menu

Výška bez prijímačiek či platená stáž 

Olympiáda Mladý účtovník, začne tento rok písať svoj 25. ročník. Pri príležitosti tohto jubilea sme v spolupráci so spoločnosťou KPMG, pripravili jedinečné výhry. Platená študentská stáž, deň otvorených dverí či možnosť dostať sa na vysokú bez prijímačiek. Lákavé, nie?

Vyhrajte platenú stáž či iné ceny

Je pre vás účtovníctvo predmet, v ktorom vynikáte a chcete sa v ňom ešte viac zlepšiť? A čo by ste povedali na zaujímavé výhry ako bonus? Zbystrite pozornosť. Je tu Olympiáda Mladý účtovník. Tá pozostáva z dvoch kôl. Obe sú, samozrejme, zamerané na oblasť účtovníctva. Ak postúpite do druhého kola, prvé výhry máte vo vrecku. Všetkých 30 postupujúcich študentov sa dostane na Fakultu riadenia a informatiky Žilinskej univerzity či vybrané fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave bez prijímačiek.

Ak je to pre vás stále málo, spoločnosť KPMG, poskytujúca služby v oblasti auditu, daní a poradenstva, pridáva ďalšiu výhru. Pre všetkých 30 postupujúcich do druhého kola, ponúka deň otvorených dverí s odborným a zaujímavým programom u nich v spoločnosti.

Ak budete v druhom kole, patriť k trom najúspešnejším, KPMG vám ponúka možnosť platenej študentskej stáže. A to už naozaj stojí za to. Okrem iného pripravujeme zaujímavé vecné a finančné výhry, pre vás aj učiteľov, ktoré zverejníme už čoskoro.

Ak sa vám nepodarí uspieť, nezúfajte. Kopec skúseností a nové informácie, ktoré sa dozviete aj o svete digitalizácie účtovníctva, stoja za prihlásenie.

1. kolo štartujeme už 23. marca

Zaujali vás výhry a možnosť dostať sa na vysokú bez prijímačiek? Pozhovárajte sa so svojim učiteľom a reprezentujte aj vašu školu. Učiteľ môže prihlásiť maximálne troch študentov. Prihlasovanie je spustené do 20. marca 2023.

Čo na to víťazka minulého ročníka?

Ak stále váhate, možno vás presvedčia slová našej minuloročnej víťazky Veroniky Hikanikovej: ,,Určite všetkým študentom odporúčam, aby sa prihlásili do ďalšieho ročníka. Pre mňa to bola úžasná skúsenosť. Nemusela som robiť prijímacie skúšky na vysoké školy. To bolo hlavným dôvodom, prečo som sa do súťaže prihlásila. A keď sa niekomu zadarí, môže vyhrať rôzne poukážky a finančnú odmenu, ktorá si myslím, že každého poteší.”

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty