Menu

Nový rok plný horúcich noviniek

Dávate si aj vy do nového roka predsavzatia? Lepšie sa stravovať, viac športovať či zdokonaliť sa v tom, čo vás naozaj baví?
My sme si dali predsavzatie už od kedy sme KROS Fakturáciu vypustili do sveta. Vytvoriť jednoduchý, intuitívny online fakturačný nástroj, ktorý vám zjednoduší prácu čo najviac. A vďaka vám sa nám to darí.
Neustále sa však chceme zlepšovať a vyvíjať nové funkcie, ktoré budú mať pre vás naozajstnú hodnotu. Preto by sme vás radi potešili novoročnou nádielkou – novinkami, ktoré sú už dostupné, a ktoré môžete očakávať v najbližších verziách.

Exporty do iných účtovných softvérov

To, že vaša účtovníčka pracuje v inom účtovnom softvéri teraz nie je žiadny problém. Aby boli spokojné obe strany, zapracovali sme pre vás do KROS Fakturácie exporty do účtovných softvérov MRP a POHODA. Jednoducho exportujete doklady do formátu xml, pošlete ich účtovníčke a tá ich v programe importuje. To všetko z pohodlia vášho pracoviska, či domova. Čoskoro môžete očakávať aj export do programu Money ERP.

Zosúlaďte si systémy pomocou API prepojenia

Získajte dáta z externých zdrojov, napríklad z e-shopu, v reálnom čase. Vďaka API prepojeniu dostanete faktúry a objednávky do KROS Fakturácie automaticky. Odberateľ na doklade sa hneď zapíše do vášho zoznamu partnerov. Vďaka spolupráci s WooConn je dostupný aj plugin pre woocommerce e-shopy, čoskoro aj od poskytovateľa Shoptet.

Čo pre vás ešte pripravujeme?

Ako by sme vám mohli uľahčiť prácu ešte viac? To je otázka, ktorú si kladieme neustále. Vďaka vašim námetom máme stále na čom pracovať. Dostať potom od vás pozitívnu spätnú väzbu je pre nás to najviac. Na čom momentálne usilovne pracujeme?
Editovateľné tlačové zostavy
Viacero námetov ste venovali práve úprave vzhľadu samotného dokladu, ktorý zákazníkovi posielate. Väčšie logo, farebný podklad, či výraznejšie orámovanie. S editovateľnými tlačovými zostavami budete môcť vzhľad dokladu vyšperkovať do najmenších detailov. Pridajte do budovania svojej firemnej identity ďalšiu skladačku – vzhľad dokladov, ktoré o vás zákazníkovi napovedia viac. Možno sa to nezdá, no je to taktiež dôležitá súčasť vášho podnikania.
Označovanie dokladov, hromadné akcie
Prečo si to neuľahčiť? Označte si vybranú vzorku dokladov a vykonajte akciu nad dokladmi naraz. Hromadne si ich napríklad vytlačíte, uhradíte alebo vymažete.
Nové Api prepojenie pre KROS Sklad
Okrem API prepojenia na KROS Fakturáciu, ktoré stále vylepšujeme sa čoskoro môžete tešiť aj na prepojenie s KROS Skladom.
Predajné cenníky v KROS Sklade
Máte hlavu v smútku z kopy papierov, kde máte aktualizovaný nový cenník vašich tovarov pre rôzne kategórie odberateľov? Určite je časovo náročné prácne vyhľadávať pri tvorbe cenovej ponuky aktuálnu cenu pre toho, či onoho odberateľa. S tým vám v KROS Sklade pomôžeme. Okrem toho, že si môžete zadať na skladovej karte viac predajných cien, rovnako viete odberateľovi priradiť konkrétnu cenovú úroveň. Na dokladoch sa tak hneď nastaví tá správna cena a vy doklad vytvoríte za pár minút. Zmenu cenníka vášho tovaru môžete aktualizovať aj hromadne.

Buďte aj vy súčasťou vývoja krosáckych appiek

Chcete ovplyvniť vývoj pripravovaných funkcií? Vyplňte formulár Chcem byť súčasťou vývoja a pomôžte nám úspešne odpáliť ďalšie novinky.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty