Menu

Zabezpečte si ten správny podnikový systém

Ešte stále váhate nad výberom podnikového systému? O tom, že mať ten správny sa oplatí, sme už písali. Prečo si dať na jeho výbere záležať, čo by mal poskytovať a prečo je práve ONIX tým najlepším riešením?

Cenníky a cenové ponuky

Spoľahnite sa na cenníky, s ktorými nemusíte stráviť celé hodiny. Majte pri tvorbe cenovej ponuky prehľad o predajnej aj nákupnej cene. A čo dodávateľské cenníky? Tie sú tiež samozrejmosťou. Pridanie zliav, a to aj na určité časové obdobie, druh sortimentu či skupinu zákazníkov v programe nie je problém. Vytváranie cenových ponúk a tvorba cien bude hračkou.

Stav vo výrobe pod kontrolou

Suroviny, polotovary, hotové výrobky či potrebné komponenty. Šetrite čas a majte informácie o všetkom dôležitom. Vyhnite sa počítaniu v Exceli, či nedostatočnému množstvu zásob pre sfinalizovanie zákazky. Je jedno, či dodávate hotové výrobky, sady či kompletné zostavy. Prehľad o stave a počte kusov, budete mať s ONIXOM pod kontrolou.

Zjednodušený schvaľovací proces

Putovanie dokladov z jedného oddelenia na druhé. Hrozba straty a najmä zbytočná komplikácia v práci, či oneskorená úhrada. Zjednodušte si prácu vďaka schvaľovaniu dokladov priamo v mobile. Nezdá sa vám nejaký doklad? Jednoducho ho pošlite späť aj s poznámkou. Viacstupňové overovanie? Žiadny problém, vďaka mobilnej aplikácii budete mať väčšiu variabilitu najmä pri schvaľovaní došlých faktúr.

Prepojenie s OMEGOU

Spracovávate účtovníctvo v OMEGE? Prepojenie s ONIXOM vám pomôže so spracovaním podvojného účtovníctva, či zaúčtovaním dokladov a účtovných prípadov. Daňové povinnosti ako podanie daňového priznania DPH, kontrolného výkazu alebo súhrnného výkazu si splníte na pár klikov. Skladové pohyby, nových partnerov a účtovné doklady za vás ONIX zaeviduje do evidencie účtovných dokladov.

Praktický sprievodca v programe

Takmer všade v programe vás pri práci sprevádza infopanel, ktorý zobrazuje dôležité informácie o partnerovi, o doklade alebo o položke v doklade. Užitočný je v ňom aj prehľad o obchodnom prípade, úhradách, zostatkoch na sklade ako aj možných chybách, ktoré pri práci občas vzniknú a práve vďaka infopanelu ich viete okamžite rozpoznať a opraviť.

Podnikový systém ušitý na mieru

Podnikový systém by mal predstavovať niečo jedinečné pre každú firmu. Veď predsa, potreby každej firmy sa rozlišujú, a preto je pre nás dôležité, aby ste ten svoj mali podľa vašich predstáv. Prispôsobenie tlačových zostáv, polí potrebných pre zapisovanie údajov či príprava individuálnych pluginov. Nech si váš podnikový systém predstavujete akokoľvek, sme tu pre vás aby sme vám pomohli s jeho vytvorením.

Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty