Menu

Začiatky s Agile

Moríte sa so zavedením scrumu a agilných techník? Trápi vás, že ľudia v tíme nechcú prebrať viac zodpovednosti, alebo vás ubíja kopec neefektívnych mítingov? Potom je stretnutie Začiatky s Agile pre vás ako stvorené. Stretnutie budú tvoriť dve prednášky a priestor na diskusiu. Účasť na stretnutí je bezplatná. Veríme, že si prídu na svoje scrum masteri, všetci nadšenci agile a jednoducho každý, kto sa zaujíma o prácu s tímom.

Náš príbeh

Je to už niekoľko rokov, čo boli v KROSE prvýkrát spomenuté slová scrum a agile. Netrvalo dlho a každodennou realitou sa nám stali radosti a starosti týkajúce sa zavedenia agilných techník. Ako to už chodí, niečo šlo hladko, iné ťažšie. Skúmali sme množstvo zdrojov a hľadali spôsoby, ako to dobré podporiť,  a to zlé uľahčiť. Zlepšovaniu sme venovali čas a úsilie, vďaka čomu sme sa naučili veľa nových vecí. Pochopili sme, že agile je hlavne nastavenie mysle. Zistili sme, že spôsob našej práce nebude nikdy dokonalý a vždy sa nájde niečo, čo môžeme vylepšiť. Zozbierali sme techniky a skúsenosti, ktoré pri našej práci využívame a naďalej rozširujeme.

Vedomosti, ktoré sme za tie roky nazbierali, by sme teraz radi odovzdali každému, koho téma tímovej spolupráce zaujíma. Preto sme sa rozhodli, v spolupráci s firmou KENTICO, pripraviť meetup, ktorý je zameraný na začiatky agile v IT firmách. Meetup Začiatky s Agile sa uskutoční v priebehu mesiaca január u nás v KROSE.

Čo si zo stretnutia odnesiete?

  • Zistíte akým spôsobom môžete delegovať zodpovednosť na ľudí z tímu.
  • Dozviete sa, ako jednoducho zistíte najdôležitejšie motivátory vašich zamestnancov.
  • Dozviete sa, ako vytvoriť s tímom tabuľu tímových hodnôt.
  • Odhalíte praktické tipy pre efektívne scrumové meetingy.

Podrobnejšie informácie

Detailné informácie o meetupe nájdete na našom Facebooku. Prihlásiť sa môžete cez kontaktný formulár, ktorý nájdete TU. Stará známa múdrosť „škola hrou“ bude platiť aj na tomto stretnutí a niektoré z techník si budete môcť vyskúšať priamo na mieste. Okrem informácií bude na stretnutí priestor pre diskusiu k vaším témam. Preto neváhajte a prihláste sa na bezplatný meetup Začiatky s Agile už teraz.  My sa tešíme na zaujímavé stretnutie plné veľkých tém.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty