Menu

Zákaznícky prieskum 2022: Slovenskí podnikatelia chcú pracovať online

Faktúry vo vrecku už nestačia. Podnikatelia čakajú na ďalšie onlinové riešenia, vďaka ktorým budú môcť pracovať aj z domu a pristupovať k svojim dátam kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Bez potreby zdĺhavej inštalácie programov. Cesta online, ktorou sme sa v KROSE vydali je pre slovenských podnikateľov veľmi lákavá.

Aj toto sme sa dozvedeli z veľkého zákazníckeho prieskumu, v ktorom vyjadrilo názor 5 793 z vás. Viac ako 60 % z opýtaných sa teší na preklopenie našich softvérov na web. A tak usilovne pracujeme na nových online riešeniach, ktoré by sme vám chceli priniesť už čoskoro. K online Fakturácii a Skladu, projektovej appke Fushky, MyJobu pre mzdárov a online riešeniam pre stavebné firmy ako Priebeh výstavby, Stavebné projekty a Cenníková databáza najnovšie pribudne nová aplikácia KROS Výmery. Budúci rok pre vás chystáme novú Digitálnu kanceláriu, ktorá poteší účtovníkov aj podnikateľov.

Veľký zákaznícky prieskum 2022

V celoslovenskom prieskume sme sa pýtali aj na to, či by ste náš program odporučili ostatným a ako ste spokojní s našimi programami a zákazníckou podporou. Ďakujeme všetkým, ktorí sa s nami podelili o svoje názory. Výsledky sú pre nás veľmi potešujúce. A zároveň zaväzujúce.

“Som veľmi spokojná s Vašim programom, už som ho odporučila viacerým známym ktorí sa rozhodovali pre účtovnícky program. Veľmi mi vyhovuje že nás upozorňujete aj na zmeny v legislatíve a ste pružní a hneď všetko zapracujete do programu. Ďakujem Vám.“

Emíla M., program ALFA plus

Prešiel som od tohto roku na OMEGU, a len ľutujem, že som to neurobil skôr, rozdiel v prospech Vášho programu je vo všetkých smeroch evidentný.”

Ivan Š., program OMEGA

“Chválim legislatívnu aktuálnosť programu a neustálu snahu zlepšovať jednotlivé funkcie, pre mňa ste jednotka v mzdových softvéroch“

Emília K., program OLYMP

“Vo svojom profesnom živote je to v poradí siedmy program, na ktorom pracujem, ale musím povedať, že je jednoznačne najlepší. Na každý druh účtovného prípadu je vzor, je jednoduchý, prehľadný so všetkými výkazmi, daňovými priznaniami. Pre mňa je to top program, aký na Slovensku nemá obdobu. Musím pochváliť aj pracovníkov hotline linky, ktorí sú vždy veľmi ochotní a kvalifikovane poradia s problémom.“

Iveta K., program OMEGA

95 % zákazníkov odporúča naše riešenia ďalej

U nás v KROSE je to o rodine. Tá naša sa rozrastá aj vďaka odporúčaniam. Odporúčanie od človeka, ktorý má reálne skúsenosti s produktom, zaváži viac ako reklamné slogany. Podľa prieskumu až 95 % z vás by naše programy dopriali svojim kolegom a obchodným partnerom. Znamená to, že je nám spolu dobre. A to nás teší.

Teraz v rámci programu Zostane to v rodine vás za každé odporúčanie odmeníme. Za novú kúpu našich ekonomických a stavebných programov na 12 mesiacov s vašim odporúčaním, od nás dostanete štedré body, vďaka ktorým môžete ušetriť napríklad aj pri platbe za Balík služieb.

Podpora, na ktorú sme obzvlášť hrdí

Pri výbere softvéru je pre slovenských podnikateľov, účtovníkov a mzdárov rozhodujúcim faktorom kvalitná a odborná podpora. V našich prieskumoch už dlhoročne vychádza, že práve podpora je to, čo si naši zákazníci cenia najviac. Tento rok tomu nebolo inak. Za poradenstvo a podporu sme u vás získali známku 1,4. A veľmi sa z toho tešíme.

Sme tu pre vás aj naďalej – u nás to totiž nie je reklamný slogan. Je to rozhodnutie. Okrem kvalitného odborného poradenstva u nás nájdete vždy to podstatné – pochopenie a ľudský prístup. Postaráme sa o vás a vysvetlíme všetko rovnako, ako by sme to vysvetľovali rodičom, kamarátom, kolegom. Máme na vás čas. A sme radi, že sa nám aj toto potvrdilo v prieskume.

Zákazníci oceňujú nielen podporu k programu, kvalitne spracované návody, ale aj legislatívnu podporu pri práci. Aktuálne informácie o legislatívnych zmenách, infosprávy, legislatívny časopis KROS NEWS a kvalitné školenia. Veľmi dobrý ohlas mal aj náš tretí ročník Online festivalu vzdelávania.

“Som maximálne spokojná s prístupom vašich pracovníkov. Sú veľmi milí a ústretoví a ešte sa mi nestalo, žeby mi neporadili. Samotný program je super. Mám možnosť pracovať aj s iným programom, ako je váš, ale jednoznačne OLYMP u mňa vedie. Nech sa Vám vo Vašej práci darí“

Dana H., program OLYMP

Ešte som sa nestretla s takou ústretovosťou, ako u Vašich kolegýň, ktoré mi nesmierne pomáhali a pomáhajú, kým sa zaučím pracovať úplne samostatne s Vašim programom, za čo im veľmi pekne ďakujem.”

Jana Š., program OMEGA

“Ďakujem za Vaše snahy o komfort používateľa. Inovácie, s ktorými prichádzate. Najviac oceňujem Vašu korektnú starostlivosť o klienta.“

Sidónia H, program ALFA plus

“Oceňujem funkcionalitu systému, prepojenie s programom OMEGA, intuitívne ovládanie, možnosť implementovania rôznorodých požiadaviek.“

Kristína S., program ONIX

Vyhrali ste?

Ako poďakovanie za to, že ste sa s nami podelili o vaše hodnotenie a postrehy, sme zo všetkých vyplnených dotazníkov vyžrebovali 10 štastlivcov, ktorí vyhrali 100 € odmenu.

 

Žilina Marta J.
Spišská Belá Milan F.
Podkriváň Iveta P.
Trnava Žofia Č.
Žiar nad Hronom Róbert M.
Mojmírovce Zuzana H.
Košice Adriana N.
Ladce Andrea U.
Považská Bystrica Paulína S.
Piešťany Kornel J.
Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty