Menu

5 NAJ zostáv a zmeny v DPMV

Blížia sa Vianoce a to je čas kedy pre vás pripravujeme novú verziu OMEGY. Pozrite sa, čo nové sme prichystali. Pod stromček vám nadelíme opäť vylepšenia, ktoré ste si žiadali.

Zostavy podľa seba

Vyskúšajte si ďalšie tlačové zostavy v novom dizajne s možnosťou pridania ľubovoľných údajov. Upraviť si môžete pokladničný doklad, dohodu o započítaní pohľadávok, došlú objednávku aj pohyby zo skladu:

  • Po novom si vytlačte na 1 stranu až tri pokladničné doklady. Do dokladu si pridáte aj naskenovaný podpis, číslo KV DPH a ďalšie potrebné údaje.
  • Chýbajú Vám v zostave kontaktné údaje? Aj do dohody o započítaní pohľadávok si ich môžete jednoducho vložiť.
  • Došlá objednávka na vás čaká tiež v novom dizajne. Podobne ako do dodacieho listu a faktúry si aj do objednávky vložíte napríklad EAN, čiarové kódy či kód TARIC.
  • Pridajte si podpis už aj do príjemky či výdajky. Zostavy budú doplnené aj o podrobnejšie údaje zo skladovej karty.

Tip

Tlačové zostavy s možnosťou úpravy a pridávania údajov, sú vždy v OMEGE označené ako
 „editovateľné“. Následne v náhľadovom okne zvolíte „Upraviť zostavu“.

Preddavky v Daňovom priznaní motorových vozidiel automaticky

Po novom už zaúčtujete nielen daň ale aj preddavky na daň priamo z Daňového priznania motorových vozidiel. Šetrite svoj čas a urobte to na 1 klik.

Od verzie 21.00 sa podľa odporúčaní z MF SR počíta pre návesovú jazdnú súpravu výška predpokladanej dane pre rok 2017 z najbližšej nižšej ročnej sadzby dane.

Import faktúr

Preberáte účtovníctvo a potrebujete rýchlo zaevidovať doklady do účtovníctva? Aj s tým si ľahko poradíte. Neuhradené faktúry z iného softvéru si naimportujete priamo z Excelu. Stačí Vám na to, vytvoriť si daný súbor. Podľa vzoru si správne pomenujete jednotlivé stĺpce a program doklady následne automaticky naimportuje do účtovníctva. A ako bonus si priamo v importovanom súbore prehľadne skontrolujete aj to, či import spracoval všetky doklady.

Novinky verzie 21.00 si môžete vyskúšať už 02. 01. 2018.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
  
KROS
O nás
Blog
Kontakty