Menu

Balíky iKROS – predaj doplnkových funkcií

Online fakturácia iKROS vznikla s jasným zámerom, pomôcť malým a začínajúcim podnikateľom vyrásť. Preto verejne garantujeme, že fakturácia v iKROS je navždy zadarmo. Rastúci počet používateľov však prináša rastúce nároky, preto sme pristúpili k spoplatneniu doplnkových funkcií iKROS.

Pripravili sme pre vás štyri balíky, pričom balík Štart bude navždy zadarmo. Odpovede na prirodzené otázky (Čo obsahujú ostatné balíky? Koľko budú stáť? Odkedy to bude platiť?) sme zhrnuli do tohto článku.

Začnime pekne od konca :-). Predaj balíkov začne 3.11.2014. Po tomto termíne bude možné aktivovať bezplatné používanie doplnkových funkcií na 30 dní. Následne bude doplnková funkčnosť dostupná iba predplatiteľom jednotlivých balíkov.

Balíky iKROS
Každý z pripravených balíkov je zameraný na inú skupinu používateľov.

Štart
Balík pre živnostníka alebo malého podnikateľa, ktorý fakturuje sám a pripravuje najviac 30 cenových ponúk alebo dodacích listov ročne.

Mini
Balík určený pre menšie firmy poskytujúce služby alebo zamerané na predaj tovaru s najviac dvomi používateľmi. Okrem faktúr je tu možné bez obmedzení pripravovať cenové ponuky, vystavovať dodacie listy a používať cenník tovarov a služieb.

Štandard
Tento balík je na mieru šitý obchodnej firme s max. tromi používateľmi. Okrem cenových ponúk a dodacích listov je tu možné evidovať aj prijaté objednávky a teda sledovať celý obchodný prípad od ponuky až po jeho zaplatenie. V balíku bude čoskoro k dispozícii aj prepojenie s e-shopmi a grafické sledovanie stavu obchodov, ktoré umožní ešte viac zjednodušiť vaše podnikanie.

Prémium
Prémiový balík sme pripravili pre väčšiu firmu bez obmedzení na počet používateľov. Obsahuje všetky nástroje z nižších balíkov a bude dopĺňaný o ďalšie zaujímavé funkcie potrebné pre obchodovanie a riadenie behu firmy.

Pre všetky balíky (aj pre Štart) samozrejme poskytujeme kompletnú zákaznícku podporu pomocou našej Hotline. Navyše sú pre všetkých k dispozícii základné fakturačné prehľady, ktoré poskytnú rýchlu informáciu o vystavených faktúrach, neuhradených faktúrach a neplatičoch. Podrobnejšie sme o prehľadoch písali v článku Prehľady z iKROSu a Prehľady z účtovníctva.

Porovnanie balíkov a ich ceny
Obsah a základné ceny jednotlivých balíkov sme pripravili do prehľadnej tabuľky. Balíky bude možné zakúpiť na jeden alebo tri mesiace. Základné ceny platia pri jednomesačnom predplatnom. Pri trojmesačnom predplatnom budú zvýhodnené ceny.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty