Menu

Ďalšie užitočné výstupy pre každodenné použitie

V dnešnom blogu sme pre vás pripravili ďalších pár šikovných tipov pre efektívne používanie programu CENKROS 4.

Export cien späť do zadania (Formát zadania dodržíte bez komplikácií)

Musíte zachovať vzhľad zadania, ale cenovú ponuku robíte v CENKROSE 4? Nie je nič jednoduchšie, ako využiť náš export cien do zadania. Program vráti ceny presne do toho istého dokumentu, z ktorého bolo zadanie nahrané. Podmienkou je definícia stĺpcov jednotkovej ceny pri nahrávaní dokumentu, aby bolo možné údaje do tohto stĺpca exportovať. Už viac žiadne dodatočné editácie a prispôsobovania výstupu požiadavkám investora.

Profesionálna Cenová ponuka s úvodným listom

Chceli by ste k rozpočtu či cenovej ponuke priložiť aj sprievodný list, kde definujete ďalšie podmienky cenovej ponuky? Chcete zákazníkovi ukázať len časť ponuky alebo mu vyčísliť priamo v ponuke zľavu? Všetky tieto vychytávky môžete využiť v našej cenovej ponuke.

Pozrieť si môžete aj krátky videonávod o vytvorení profesionálnej cenovej ponuky s logom.

Automatizovanie evidencie vykonaných prác počas realizácie

Ste so stavbou už v realizácii a potrebujete, aby vám dodávateľ alebo subdodávateľ vyplnil reálne vykonané práce na stavbe? Aj na toto sme mysleli. Vy jednoducho vyexportujete prázdny súpis práce a následne ho importujete späť do pôvodnej stavby.

Eliminujete tak nielen chybovať, ale aj prácnosť pri dodatočnom prepisovaní výkonov do programu CENKROS 4, aby ste mohli zákazku ďalej efektívne sledovať. Takto môžete komunikovať so subdodávateľom aj s investorom.

Spracujte súpis prác efektívne. Ako na to zistíte v ďalšom videonávode.

Export materiálov zo stavby na ocenenie do stavebnín

Potrebujete si dať oceniť vybrané materiály alebo dať vypracovať komplexnú cenovú ponuku na materiály pre stavbu? Oslovte stavebniny pomocou ďalšieho užitočného výstupu Dopyt materiálov.

Zo stavby takto dostanete všetky materiály v prehľadnej tabuľke. Túto tabuľku môžete po exporte zaslať do stavebnín alebo poslať na ocenenie len vybrané materiály. Ako však dostať ceny po ocenení dopytu späť do CENKROSU 4? Aj tu sme sa snažili proces čo najviac zjednodušiť, a preto môžete využiť buď automatické prevzatie ceny na základe kódu materiálu alebo jednoduché funkcie kopírovania ako v Exceli.

Veríme, že ste sa dozvedeli kopu nových informácií a aj tu platí staré dobré príslovie: Kto sa pýta, ten sa dozvie. Sledujte naše blogy alebo sa pridajte do skupiny na Facebooku.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty