Menu

Druhý ročník Konferencie pre pedagógov

Ak ste pedagóg strednej školy, gymnázia či vysokej školy zbystrite pozornosť. Po dvojročnej pauze pripravujeme opäť Online Konferenciu pre pedagógov. Naši konzultanti pre vás už teraz pripravujú zaujímavé témy, týkajúce sa našich ekonomických programov. Máte sa na čo tešiť.

Praktické skúsenosti do života študentov

Vzdelávanie študentov je vo vašich rukách. Praktické skúsenosti, ktoré žiaci získajú na školách, pre nich predstavujú skvelý štartovací bod pre uplatnenie na trhu práce. Aj u nás v KROSE sa mnohokrát stane, že nový uchádzač o zamestnanie, pozná naše programy z výučby na škole. Je to vec, ktorá nás nesmierne teší. Preto je podpora škôl oblasť, ktorej sa v KROSE venujeme už niekoľko rokov.

Druhý ročník konferencie

V rámci projektu Podpora škôl, na jeseň 2023 pripravujeme druhý ročník Online Konferencie pre pedagógov. Prevedieme vás tým najdôležitejším v programoch OLYMP, OMEGA a ALFA plus. Nezabudneme ani na novinky, ktoré zjednodušujú prácu účtovníkom a mzdárom. Ako bonus od nás dostanete materiály, ktoré môžete použiť pri výučbe vašich študentov.

Online a zadarmo

Na našu konferenciu nemusíte nikam cestovať a ani za ňu platiť. Všetko dôležité sa dozviete online 27. 9. 2023. Prihláste sa už dnes.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty