Menu

Majú developeri a investori naozaj prehľad o stavbe z každého uhla? 

Dávno odzvonilo časom, keď mala celú stavbu pod palcom len jedna firma, ktorá robila všetky stavebné práce. V dnešnej dobe sa na realizácii stavebného projektu vystrieda kopec dodávateľov. Odovzdávanie informácií je preto oveľa komplikovanejšie. Či už ste investor alebo developer, potrebujete mať prehľad o každom detaile stavby. Chcete vedieť, či stavebné práce idú podľa plánu, či je dodržaný časový horizont a rovnako aj rozpočet i kvalita stavby. Je sledovanie realizácie zákazky súčasťou vašej práce? Poďte si ju uľahčiť s aplikáciou Priebeh výstavby.

Rýchla online spolupráca

Komunikácia developera, investora a jednotlivých dodávateľov stavebných prác je v aplikácii Priebeh výstavby bleskurýchla. Prístup k rovnakým údajom máte vy i váš kolega na stavbe. Zmeny, ktoré urobíte, sa odzrkadlia okamžite a vaši spolupracovníci majú aktuálne dáta bez zbytočného čakania. Doprajte si jednoduché zdieľanie, schvaľovanie, komentovanie a tvorbu podkladov pre fakturáciu. Práca v jednej aplikácii vám ušetrí množstvo času a eliminuje chybovosť.

Odsúhlasenie súpisu prác nebolo nikdy jednoduchšie

Investorom sa otvárajú nové možnosti, ako si urýchliť proces schvaľovania. V Priebehu výstavby môžete komunikovať a odsúhlasovať súpisy prác, ktoré realizujú konkrétni dodávatelia. Rovnako si viete stavbu skompletizovať a prehľadne skontrolovať ako napreduje celkovo. Oveľa flexibilnejšie tak dokážete reagovať a upravovať plány či rozpočty, ak niečo predsa len nejde tak, ako bolo dohodnuté.

Stále samé zmeny 

Nemáme na mysli ranné, poobedné a nočné. Ale tie neustále zmeny, ktoré sa vyskytnú pri realizácii snáď každej stavby. Získajte dokonalý prehľad o všetkých zmenách počas výstavby. Zabezpečí vám ho rozpočet so zmenami formou zmenového listu, ktorý sa stane podkladom k dodatku k zmluve. Investori určite ocenia, že kedykoľvek vidia zmluvnú cenu, schválené zmeny aj výslednú cenu rozpočtu.

Prečo by investori a developeri mali siahnuť po aplikácii KROS Priebeh výstavby?

Odpoveď je jednoduchá. Zjednoduší a urýchli vám prácu. Všetko vyriešite na jednom mieste. Súpis prác máte stále poruke, dokonca aj v mobile. Udržíte si pod kontrolou každý jeden cent. Rozlúčite sa so zložitými excelmi a zamilujete si rýchlu komunikáciu. Je predsa dôležité vedieť, že vaše investície vynakladáte efektívne. S prehľadom nad projektom v KROS Priebehu výstavby to hravo odsledujete.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty