Menu

Nová generácia fakturácie

O tom, že pripravujeme niečo prevratné, sme vás postupne informovali už od marca. Mnohí z vás mali a stále aj majú možnosť podieľať sa na tvorbe a zdokonaľovaní novej online KROS Fakturácie a bezplatne využívať všetky jej vymoženosti. Aj vďaka vám aplikácia nabrala reálnu podobu a obsahuje funkčnosť, ktorú skutočne pre svoju prácu potrebujete. S radosťou vám preto chceme oznámiť, že od 1. 12. 2020 je KROS Fakturácia prístupná aj pre širokú verejnosť.

Zistiť viac

Ktorý balík sa vám hodí najviac?

KROS Fakturácia je nabitá šikovnými funkciami a záleží len na vás, ktorý balík si vyberiete. Začínajúce firmy a podnikatelia sa určite potešia Balíku FREE, ktorý je, už ako vyplýva z názvu, dostupný zadarmo. S týmto „basicovým“ kúskom môžete vystavovať faktúry a zálohové faktúry max. piatim partnerom. Balík PRO je výborný kandidát pre živnostníkov a menšie firmy. Okrem toho, že vás nijako neobmedzuje v počte fakturovaných partnerov, sprostredkuje vám aj skvelý zážitok prostredníctvom množstva vymakaných funkcií. Za zmienku určite stojí odosielanie upomienok, pokročilá fakturácia či inkasovanie faktúr platobnou kartou alebo cez platobnú bránu s automatickým spárovaním transakcie s pohľadávkou. Najvyšší level online fakturácie predstavuje Balík FLEXI, v ktorom sa nájdu aj nároční živnostníci a firmy. K dispozícii v ňom máte napríklad cenové ponuky a dodacie listy. Je nám jasné, že nikto rád nekupuje mačku vo vreci. Presvedčte sa preto na vlastnej koži a užívajte si všetky skvelé funkcie KROS Fakturácie bez obmedzení 30 dní zdarma s TRIAL verziou. Následne sa rozhodnite, ktorý z balíkov je pre vás ten pravý orechový.

Vývoj nikdy nekončí

Sme len na začiatku. Mnoho skvelých funkcií pre vás ešte len vyvíjame a testujeme. V cenníku môžete vidieť napríklad pripravovaný minisklad či fakturáciu do zahraničia, ktorým chýba už len pár kozmetických úprav a čoskoro vám budú plne k dispozícii. Na ostatné si ešte chvíľu počkáte, ale budú stáť za to.

Prvý dielik online skladačky

KROS Fakturácia je prvým krokom k prechodu do online sveta. Už teraz pracujeme na vývoji ďalších aplikácií, ktoré budú dostupné na webe. Postupne vám prinesieme ďalšie funkčnosti až sa prepracujeme k tomu, že celé účtovníctvo a vaša podnikateľská agenda budú online. Mnohí z vás sa už dlhšie nevedia dočkať prechodu do online sveta. O to viac nás teší, že už čoskoro to bude realitou.   

Vyskúšajte KROS Sklad

Dostaňte zásoby pod kontrolu s novým riešením pre riadenie skladu. Jednoducho, bezpečne a online. Prepojené s fakturáciou a dostupné aj na mobile.

Vyskúšať na 30 dní zadarmo

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty