Menu

Novinky v mzdovej legislatíve 2020 a ročné zúčtovanie dane

Budúcoročné legislatívne zmeny na nás vyskakujú zo všetkých strán. Národná rada schválila množstvo zmien. Dotknú sa výplatných pások mnohých pracujúcich, ale v neposlednom rade najmä práce mzdárov. Informácií o zmenách, ktoré nám budúci rok prinesie, je mnoho, avšak je ťažké ich nájsť na jednom mieste. My v KROSE vám preto ponúkame jedinečnú možnosť, ako si tieto zmeny osvojiť už za jeden deň v príjemnom prostredí s milými lektorkami.

Legislatívne školenia KROS Academy

Ako každý rok k vám prídeme bližšie, a to do 7 miest v rámci celého Slovenska. Navštívime vás v CINEMAXE v Poprade, Košiciach, Žiline, Trenčíne, Nitre, Bratislave a Banskej Bystrici. Tešiť sa na nás môžete už od 22. do 30. januára 2020. Ako bonus ku legislatívnym školeniam od nás dostanete videoškolenie zdarma, a taktiež budete v každom meste zapojení do súťaže o darček. 

Čo vás čaká a neminie?

Prehľad legislatívnych zmien v jednom dni

Prejdeme si spolu všetky dôležité legislatívne zmeny, ktoré sa v budúcom roku dotknú práce mzdára. Dostanete tak ucelené informácie o legislatívnych zmenách v priebehu jedného dňa. Tešiť sa môžete aj na materiály zo školenia, ku ktorým sa budete môcť kedykoľvek vrátiť.

Kto bude mať nárok na príspevok na šport?

Chcete vedieť, či aj vaši zamestnanci budú mať nárok na príspevok na športovú činnosť dieťaťa a či je zamestnávateľ povinný takýto príspevok vyplatiť všetkým zamestnancom? Tak ako príspevok na rekreáciu, príspevok na športovú činnosť dieťaťa má isté podmienky a výšku danú  Zákonníkom práce, s ktorou vás radi oboznámime.

Ako využiť elektronickú komunikáciu a ušetriť čas  

Vedeli ste o tom, že od januára 2020 vám mzdovú agendu uľahčí elektronizácia v oblasti komunikácie so zamestnancom? V rámci Zákona o dani z príjmov bude možné zasielať zamestnancom elektronicky vybrané dokumenty. Aké dokumenty, za akých podmienok a aká bude možnosť zasielania dokumentov z OLYMPU, vám ukážeme na školeniach.

Rodičia v roku 2020 – vyššia dávka a viac dovolenky

V balíku legislatívnych zmien v roku 2020 sa nezabudlo ani na rodičov. Zvýši sa rodičovský príspevok a zmeny nastanú aj v rozsahu dovolenky pri rodičoch do 33 rokov. Ste zvedaví, ako sa to dotkne vašich zamestnancov?

Prierez spracovaním ročného zúčtovania

Obdobie spracovania ročného zúčtovania dane je najťažším z celého roka. Je množstvo povinností súvisiacich so zúčtovaním dane, na ktoré nesmie mzdár zabudnúť. Prevedieme vás touto problematikou, pozrieme sa spolu na termíny a povinnosti mzdára a taktiež vám ukážeme, ako zvládnuť ročné zúčtovanie dane priamo v OLYMPE.

Aké budú nové príjmy oslobodené od dane?

Novela Zákona o dani príjmov na rok 2020 prinesie nové príjmy, ktoré budú oslobodené od dane. S nami sa to dozviete. 

Diskusia

Vieme, že už teraz máte množstvo otázok k daným témam, preto vám na legislatívnych školeniach KROS Academy radi poskytneme priestor na ich zodpovedanie.

Chcete mať isté miesto na našich školeniach a dostať sa k zmenám, ktoré sa dotknú vašej celoročnej práce už v priebehu jedného dňa? Nechajte nám kontakt a my vám podržíme miesto. Cena za školenie je 87 € s DPH. Ak máte platný Balík podpory ŠTANDARD, nezabudnite využiť svoju zľavu 20 %. Pri balíku PRÉMIUM ušetríte až 50 %.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty