Menu

Novoročná verzia ALFY plus

V novom roku prinesieme hneď niekoľko noviniek v ALFE plus, ktoré sa týkajú nielen vylepšenia funkčnosti programu ale aj zapracovania aktuálnej legislatívy. Čo v novej verzii nájdete?

Aktuálne tlačivo DPMV za rok 2023

S aktuálnou verziou ALFY plus môžete smelo vytvárať a exportovať daňové priznania z motorových vozidiel za rok 2023.

Označenie neplatičov

V prípade, že obchodujete s partnermi, ktorí nevyplácajú svoje záväzky načas, môžete im v číselníku Partnerov nastaviť príznak „Neplatič“. V evidenciách faktúr, preddavkových faktúr, dodacích listov či výdajkách vás následne program na týchto partnerov hneď upozorní.

Prehľad najlepších odberateľov a dodávateľov

Pre úspešné vedenie podniku je kľúčové mať prehľad o tom, s kým obchodujete najviac.
Nová tlačová zostava TOP odberatelia/dodávatelia vám poskytne rýchly prehľad o partneroch, s ktorými ste za zvolené obdobie najintenzívnejšie spolupracovali.

Daňová a odvodová kalkulačka 2024

V novej verzii nájdete aktualizovanú vašu obľúbenú pomôcku – daňovú a odvodovú kalkulačku pre ďalšie obdobie. V súlade s legislatívou bola upravená priemerná a minimálna mzda, životné minimum či zdravotné a sociálne poistenie.

Nové importy z KROS Digitálnej kancelárie

Používate našu appku KROS Digitálna kancelária? V novoročnej verzii sa môžete tešiť na import bankových výpisov z aplikácie do Peňažného denníka. Stačí, ak si bankový účet prepojíte s KROS Digitálnou kanceláriou.
Využívate aj potenciál umelej inteligencie a nechávate nahrávať odoslané faktúry do aplikácie hromadne alebo ich zadávate ručne? Od novej verzie ich môžete jednoducho naimportovať do programu ALFA plus.

Okrem importu bankových pohybov a odoslaných faktúr sme podporili aj import dokladov z KROS Digitálnej kancelárie v cudzej mene.

Ako získate novú verziu?

Novú verziu ALFY plus 15.00 získate už začiatkom januára s platným Balíkom služieb. Ak vám vypršala platnosť Balíka služieb, obnovte si ho už teraz, jednoducho cez svoj KROS účet.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty