Menu

Prepojte si e-shop s fakturáciou jednoducho vďaka API

Zefektívnenie a zjednodušenie práce vďaka API prepojeniu? V dnešnej dobe je potrebné zamýšľať sa nad možnosťami, ako veci uľahčiť a automatizovať. Pokiaľ máte e-shop, alebo iný systém nemusíte vytvárať doklady ručne a myslieť na to, koľko aktivít vás pri každej objednávke ešte čaká. Ušetrite čas vďaka API a prepojte svoj systém s KROS Fakturáciou. Zabezpečte tak automatické sťahovanie faktúr a objednávok priamo do aplikácie.

Čo API prepojenie znamená?

Vďaka API prepojeniu môžete jednoducho prenášať dáta z jedného systému do druhého, všetko prebieha na pozadí. Zabezpečíte tak rýchlu výmenu údajov bez zbytočného prepisovania. O API prepojenie mali záujem aj naši užívatelia, preto sme ho zapracovali aj do KROS Fakturácie.

Ako využiť API prepojenie?

KROS Fakturáciu môžete prepojiť s rôznymi systémami. Užívateľov pravdepodobne najviac zaujme prepojenie s e-shopom, na ktoré sme sa zamerali v prvej verzii API najviac. Vďaka šikovnému prepojeniu si môžete zabezpečiť prenos odoslaných objednávok a faktúr. Zároveň môžete využiť možnosť pridávania týchto dokladov v anglickom, či nemeckom jazyku.

Ak máte napríklad e-shop, v ktorom evidujete len došlé objednávky, odoslané faktúry si môžete nechať jednoducho vytvárať v KROS Fakturácii automaticky.

Vďaka API jednoducho zabezpečíte:

  • prenos objednávok z vášho e-shopu do KROS Fakturácie,
  • automatické generovanie faktúr v KROS Fakturácii alebo z došlých objednávok vo vašom e-shope,
  • došlé objednávky a odoslané faktúry aj v anglickom, či nemeckom jazyku.

Čo s dokladmi ďalej?

Objednávky a faktúry vytvorené cez API neskončia len u zákazníka a v KROS Fakturácii. Prácu uľahčíte aj vašej účtovníčke. KROS Fakturácia totiž prináša aj možnosť exportu faktúr do účtovníctva. Účtovníčka si tak faktúry jednoducho stiahne priamo do OMEGY, či ALFY plus. Ak nevyužíva programy od KROSU, umožňujeme export aj pre programy MRP, Pohoda a Money.

Ako si vytvoríte API prepojenie?

Na úvodné nastavenie API prepojenia odporúčame osloviť vášho programátora. Ten dokáže nastaviť a zapracovať prenos dát tak, aby vyhovoval najmä vašim požiadavkám. Aby ste mohli samotné prepojenie nastaviť, vypracovali sme užívateľskú dokumentáciu, kde nájdete všetky podstatné informácie.

Pokiaľ využívate WooCommerce e-shop, môžete využiť plugin od spoločnosti WooConn, vďaka ktorému je nastavenie prepojenia užívateľsky veľmi jednoduché.

Po úspešnom zapracovaní prepojenia budete môcť naplno využívať výhody automatizovaného prenosu údajov, ktoré vám ušetrí množstvo času.

Čo pre vás ešte pripravujeme?

API prepojenie stále zdokonaľujeme. Okrem pluginu od spoločnosti WooConn bude čoskoro dostupný aj plugin pre e-shopy Shoptet a všetky aplikácie podporované integrátorom goodeshop. Dostupné pluginy vám uľahčia samotné zapracovanie prepojenia.

Zameranie na e-shopy je len prvým krokom. Našou snahou je umožniť využívanie API prepojenia všestranne. Preto neustále pracujeme na jeho vylepšení a rozšírení. Vždy sa riadime požiadavkami našich zákazníkov.

Vyskúšajte KROS Fakturáciu zadarmo

Váhate, či vám bude KROS Fakturácia vyhovovať? Využite možnosť bezplatnej verzie na 30 dní so všetkými dostupnými funkciami. Okrem API prepojenia máte možnosť vyskúšať aj ďalšie funkcie, ako vytváranie dodacích listov, cenových ponúk, možnosť automatického párovania platieb a mnoho iného.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty