Menu

Príplatok za profesijný rozvoj v novej verzii OLYMPU 19.70

S prvými jesennými dňami prichádza aj nová verzia programu OLYMP, v ktorej sme pre vás zapracovali niekoľko legislatívnych zmien, aktualizovali tlačivá a pripravili nový dokument.

Verejná správa

Zapracovali sme viaceré novinky z legislatívy pre verejnú správu. Od 1. septembra 2019 pribudla nová zložka mzdy 121 Príplatok za profesijný rozvoj. Aktualizovali sme tlačivá:

  • Podklady k výkazu o práci v školstve.
  • Oznámenie o výške a zložení funkčného platu.

Stiahnuť novú verziu 19.70

Zahraničný zamestnanec

V novej verzii programu pribudol dokument Informačná karta pre štátnych príslušníkov tretích krajín pre zamestnávateľov, ktorým vznikne takáto oznamovacia povinnosť.

14. plat – Odmena k vianočným sviatkom

V roku 2019 sa z vyplateného 14. platu neplatí zdravotné poistenie, sociálne poistenie a daň najviac do výšky 500 €, ak sú súčasne splnené všetky podmienky.

Kódy a tlačivá pre štatistiku

Aktualizovali sme aj nové kódy odborov vzdelania pre ročníky končiace v roku 2019 a taktiež dokument Ročný výkaz o plnení povinného podielu zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím pre rok 2019.

Ako získate novú verziu?

Novú verziu OLYMPU s parádnymi vychytávkami máte vďaka Balíku podpory. S platným balíkom si ju stiahnete priamo z programu alebo z našej internetovej stránky.  Už vám platnosť balíka vypršala? Jednoducho si Balík podpory obnovte v Zóne pre klienta a užívajte si všetky jeho výhody. 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty