Menu

Stiahnite si novú verziu CENKROS 4

Už dnes si môžete stiahnuť novú verziu programu CENRKOS 4, v ktorej prinášame množstvo zaujímavých noviniek pre uľahčenie práce.

Aktualizácia podľa popisov položiek

Donedávna problematická aktualizácia zadaní, ktoré nemali kódy položiek, je minulosťou. V novej verzii prichádzame s automatickou aktualizáciou položiek podľa popisov. Nedarilo sa vám automaticky aktualizovať všetky položky zákazky? Podporili sme jednoduchšie dohľadanie položky na základe popisu aj v dodatočnej aktualizácii, kde môžete od verzie 2018/II aktualizovať aj databázou Materiály online.

Výrazne vylepšenie vyhľadávania a zobrazenia výsledkov

Na základe vašich podnetov sme v novej verzii programu podporili zobrazenie všetkých položiek vo výsledkoch vyhľadávania, bez nutnosti prepínať sa medzi jednotlivými cenníkmi. Zároveň sme zapracovali vylepšenia vyhľadávania tak, aby sa vyhľadávalo rýchlejšie, podľa viacerých popisov položiek a lepšie sa zohľadňovali rozmerové varianty.

Top novinky v cenníkovej databáze:

  • 1200 nových a 339 prepracovaných položiek prác
  • 2040 nových materiálov v databáze CENEKON (ACO, EŽ Praha, TARKETT)
  • Tri nové profesijné pohľady na databázu – TZB a inžinierske siete, Strechár, Zemné práce, záhradník

Ako získať novú verziu?

Pri platnom Balíku podpory si ju môžete jednoducho stiahnuť. Ak Balík podpory platný nemáte, stačí v KROS účte uhradiť predfaktúru, ktorú sme vám poslali 4. 6. 2018.

KROS účet

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty