Menu

TAXA 19.00

Top novinky verzie 19.00

>

Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel za rok 2018 (od verzie 19.00)

Zapracovali sme tlačivo daňového priznania k dani z motorových vozidiel platné pre rok 2018. V daňovom priznaní program automaticky vypočíta daň a výšku predpokladanej dane na základe dátumu prvej evidencie vozidla.
>

Medziročná kópia DPMV (od verzie 19.00)

Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel vytvoríte jednoducho kópiou z minulého roka. Nemusíte už vypĺňať údaje o daňovníkovi a vozidle.
>

Nastavenie prihlasovacieho hesla (od verzie 18.30)

Od novej verzie je možné zabezpečiť prístup do programu heslom. Uvedené zmeny v programe boli zapracované z dôvodu pripravovanej legislatívy GDPR týkajúcej sa ochrany osobných údajov.
>

Sprievodca vyplnením daňového priznania

So sprievodcom vyplníte daňové priznanie aj bez znalosti zákona. Pomocou jednoduchých otázok vám program pomôže s vyplnením poistenia, nezdaniteľných častí a daňového bonusu.

Ostatné novinky verzie 19.00

  • Zapracovali sme tlačivo daňového priznania k dani z motorových vozidiel platné pre rok 2018. V daňovom priznaní program automaticky vypočíta daň a výšku predpokladanej dane na základe dátumu prvej evidencie vozidla.
  • Daňové priznanie k dani z motorových vozidiel vytvoríte jednoducho kópiou z minulého roka. Nemusíte už vypĺňať údaje o daňovníkovi a vozidle.
  • Od 1.7.2018 platí povinnosť elektronického podávania dokumentov pre všetky podnikateľské subjekty. Z tohto dôvodu sme sprístupnili export daňového priznania k dani z motorových vozidiel aj v zostave MINI.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty