Menu

Vzdelávacia hra pre zamestnancov

Svet okolo nás sa rýchlo mení a ak chce firma ustáť meniace sa požiadavky, musí vedieť reagovať a prispôsobiť sa. Na to potrebuje zamestnancov, ktorí sú na zmenu pripravení. Preto v KROSE považujeme vzdelávanie zamestnancov za dôležité.

Škola hrou aj v práci

Aby sa zamestnanci naozaj vzdelávali, nestačí len povedať vzdelávajte sa. V takomto prípade sa môže rýchlo stať, že ľudia upadnú do kolotoča pracovných povinností, pri ktorých na nejaké vzdelávanie a rozvoj nezostane čas. Je dobré ho podporiť konkrétnymi krokmi. U nás sme podporili vzdelávanie hravou formou. Vymysleli sme si jednoduchú hru, ktorá vedie ľudí v tíme k vzdelávaniu a odovzdávaniu získaných informácií ostatným.

Princíp hry je jednoduchý

Cieľom hry je dostať sa v určenom čase do cieľa a cestou pozbierať čo najviac checkpointov. Posun hráča na hernom poli je podmienený vykonaním konkrétnej vzdelávacej aktivity (prečítanie knižky, článku, pozretie videa, absolvovanie školenia,…). Hráč má počas hry možnosť získať bonusové checkpointy. Tie môže získať za rýchlosť alebo doplňujúcu hru kockou. Hra končí uplynutím termínu, ktorý si hráči naplánovali na začiatku hry. Víťazom je hráč, ktorý dorazil do cieľa (absolvoval 4 rôzne vzdelávačky) a získal pri tom najviac checkpointov. Všetkým je však odmenou kopa nových vedomostí, ktoré získali.

Ak sa chcete hravo vzdelávať aj u vás, neváhajte a stiahnite si hru aj s kompletnými pravidlami.

Vzdelávačka_komplet

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty