Menu

25 skvelých cien narodeninovej tomboly CENKROSU 4 má svojich výhercov 

Náš stavebný softvér má už neuveriteľných 25 rokov, oslava je v plnom prúde. A aká by to bola oslava bez darčekov? My sme sa rozhodli darovať ich rovno 25. Od 25. mája do 25. júna ste sa mohli zapojiť do tomboly o hodnotné ceny a bolo vás naozaj veľa. Potom sme len počkali na losovanie koncom júna. Mená výhercov poznáme a ceny odovzdávame tým, na ktorých sa usmialo šťastie.

Ceny stáli za to

Na oslave štvrťstoročia sme nešetrili. Ceny boli naozaj lákavé a to nie len pre stavbárov. Škála bola bohatá, od chutnej kávy, cez tankovaciu kartu, uťahovačku či bezdrôtové slúchadlá až po hlavné ceny. Kávovar DeLonghi sme odovzdali bratislavskej firme REEGAS. Vstupenka na dvojdňový akreditovaný kurz Rozpočtovanie a kalkulovanie stavebných prác v hodnote 480 € smerovala mestu Košice. Prvú cenu, nadupaný 4K monitor Dell, získala firma D.M.V. z Pôtoru. Všetkých výhercov si môžete pozrieť na našej stránke. Srdečne blahoželáme a veríme, že výhra potešila.

Čakajú nás nové výzvy

25-ka je za nami a kopec nových plánov pred nami. Našou prioritou je neustále vám zjednodušovať prácu. Web nám ponúka mnoho možností, ako to robiť čo najlepšie. Aj preto CENKROS 4 neustále dopĺňame o nové webové riešenia a budeme v tom pokračovať. Stavebníctvo sa uberá cestou digitalizácie a my sa na ňu vydávame spolu s vami. Ako to zhrnul náš majiteľ Jaroslav Kuliška, ktorý stál pri zrode stavebného softvéru, veríme, že vás bude CENKROS 4 naďalej pozitívne prekvapovať a bude vám ešte dlho spríjemňovať prácu.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty