Menu

3 dôvody, prečo staviť na účtovný a mzdový softvér od KROSU

Softvéry od KROSU sú tu pre vás už viac ako 25 rokov. Opakovane získali ocenenia kvality Slovak Gold a spokojne ich využíva niekoľko desiatok tisíc firiem, ktorým denne pomáhajú pri svojej práci.

Ktorý pomocník z účtovných programov je ten pravý pre vás?

ALFA plus je prvou voľbou každého podnikateľa – živnostníka, ktorý vedie jednoduché účtovníctvo a potrebuje vystavovať faktúry, sledovať príjmy a výdavky, či vystavovať cestovné príkazy. S programom OMEGA hravo zvládnete všetky účtovné aj daňové povinnosti podvojného účtovníctva. Napríklad na pár klikov vyplníte všetky druhy daňových priznaní. Údaje sa automaticky načítajú z účtovníctva a na nezrovnalosti vás upozornia kontrolné mechanizmy. Potrebujete staviť na spoľahlivý mzdový softvér? Vyberte si OLYMP, najobľúbenejší softvér medzi mzdármi. Hravo vypočíta mzdy zamestnancov aj spracuje odmeny dohodárov, štatutárov či spoločníkov, s podrobnou evidenciou o každom zamestnancovi.

Vďaka čomu sú softvéry od KROSU efektívnejšie oproti tým konkurenčným?

1.      Automatizácia úkonov a procesov

Každý účtovník ocení pomocnú ruku pri zvládaní často náročnej legislatívy. Veľkým pomocníkom je bezpochyby aj OMEGA. Vedeli ste, že zaúčtuje doklady jednoducho pomocou pripravených vzorov? Väčšinu účtovných zápisov urobí automaticky a doklady nasmeruje do daňového priznania DPH, kontrolného výkazu, súhrnného výkazu. Úhrady a inkasá spáruje OMEGA s dokladmi, ostatné položky zaúčtuje podľa predvoleného pravidla pre zaúčtovanie. Naviac s funkciami pre hromadné úpravy niekoľkými klikmi zmeníte na dokladoch účet, doklady v okamihu prečíslujete, uhradíte či vyrovnáte saldokontné rozdiely. A to sú iba niektoré príklady.

Ani v programe pre jednoduché účtovníctvo, ALFE plus, nechýbajú vzorové doklady, ktoré vám pomôžu rýchlo a správne zaúčtovať bežné účtovné prípady, či už ide o výdavky, evidovanie došlých faktúr do evidencie záväzkov alebo vystavenie faktúr. Do daňového priznania a výkazu účtovná závierka ALFA plus automaticky doplní údaje z účtovníctva. Ďalšie zaujímavé funkcie sú evidovanie dlhodobého majetku s výpočtom odpisov, prehľadná daňová a odvodová kalkulačka, jednoduchá archivácia a obnova údajov, filtrovanie dokladov podľa rôznych kritérií, prispôsobenie evidencií svojim potrebám.

OLYMP zastreší kompletné spracovanie mzdovej agendy a výpočet miezd podľa aktuálnej legislatívy. Cez mzdovú kalkulačku za pár sekúnd prepočítate hrubú mzdy na čistú a naopak. Nájdete tu automatický výpočet nároku na daňový bonus, nároku na dovolenku a výpočet náhrad, či všetky druhy zrážok zo mzdy. Samozrejmosťou je ročné zúčtovanie dane s uplatnením daňových bonusov a nezdaniteľných častí. OLYMP je medzi prvými ekonomickými softvérmi, ktorý má priame prepojenie na ePN.

2.      Aktualizácia softvéru ako reakcia na zmeny v zákonoch

Či ste živnostník, účtovník/čka, alebo mzdár/ka, zmien v legislatívne sa už nemusíte obávať.

  • Legislatívu aj novely zákonov sledujeme za vás a staráme sa o to, aby boli vždy zapracované v softvéroch ALFA plus, OMEGA, OLYMP.
  • Všetky zmeny, postupy účtovania a príklady z praxe pre vás pripravujeme v pravidelnom legislatívnom časopise KROS NEWS.
  • Formou krátkych infospráv dostanete rýchlu informáciu o legislatívnych zmenách, metodických usmerneniach či nových funkciách priamo v programe.

3.      Cena vs. hodnota

Vo všetkých troch programoch vám jednoduché ovládanie a automatické funkcie ušetria množstvo času a dokážete urobiť niekoľko násobne viac práce.

Hodnota, ktorú programy majú, je oveľa vyššia ako cena a v konečnom dôsledku vám každý z programov prináša obrovskú úsporu.

Koľkokrát sa ani nezamýšľame nad každodennými drobnými výdavkami a pritom softvér, ktorý nám pomáha riadiť biznis stojí priemerne iba 0,65 centov na deň.

Ďalšie výhody ekonomických softvérov KROS

Samozrejmosťou ku každému programu je zákaznícka starostlivosť. Je tu pre vás skvelé telefonické poradenstvo od 8:00 – 17:00 každý pracovný deň, okrem toho sú nonstop k dispozícii online videonávody, videoškolenia a publikácie.

Objavte aj naše online aplikácie, ako šikovných pomocníkov, ktoré môžu byť so softvérmi prepojené – KROS Digitálna kancelária,KROS Dochádzka, či KROS Fakturácia.

Pokiaľ stále váhate, každý z programov máte možnosť vyskúšať aj v bezplatnej demoverzii.

Prejdite na softvér od KROSU bezpečne a rýchlo

Presvedčte sa sami o výhodách a prejdite teraz na najpredávanejší ekonomický a mzdový softvér na Slovensku aj vy. Objednajte si online softvér pre jednoduché účtovníctvo – ALFA plus, softvér pre podvojné účtovníctvo – OMEGA a mzdový softvér OLYMP.  V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte našich obchodníkov na tel. čísle  041/70 71 059 alebo emailom: obchod@kros.sk. Radi vám pomôžeme.

Chcem prejsť do KROSU

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty