Menu

4 webináre, ktoré vás v OMEGE posunú na vyššiu úroveň

Investícia do vzdelávania sa vždy vyplatí. Poďte sa s nami vzdelávať aj počas leta. Pripravili sme 4 top webináre, vďaka ktorým hravo zvládnete účtovníctvo v OMEGE. Na čo sa môžete tešiť?

DPH bez stresu – spoľahnite sa na OMEGU

Prvý webinár je venovaný DPH-čke. Nabitý praktickými príkladmi a tipmi, ako účtovať o DPH v OMEGE. Krok po kroku si prejdeme všetky nastavenia, ktoré sú dôležité pre správne smerovanie dokladov do výkazov a daňového priznania k DPH. Staňte sa odborníkom v tejto oblasti a DPH-čka bude pre vás hračkou.

Pri tom musím byť

Využite OMEGU naplno

Začali ste účtovať v OMEGE? Nepoznáte ešte všetky funkcie, ktoré vám prináša? Nevadí. Na webinári sa dozviete, ako s ňou pracovať efektívne. Práca účtovníka už nie je len o manuálnom nahrávaní dokladov a nekonečnom klikaní v účtovnom programe. Ukážeme vám, ako si ju čo najviac zautomatizovať a zjednodušiť. Buďte medzi prvými účtovníkmi, ktorí si začínajú svoje účtovníctvo digitalizovať.

Pri tom musím byť

DPH – špecifické účtovné prípady tuzemské

Účtovanie platobných brán, leasingu, úpravy ceny majetku po registrácii na platiteľa DPH, či účtovanie rôznych opravných dokladov. Neľahké účtovné situácie, ktoré dokážu potrápiť aj skúsených účtovníkov. Na praktických príkladoch sa dozviete, ako zvládnuť špecifické účtovné prípady tak, aby vás viac nezaskočili.

Pri tom musím byť

DPH – špecifické účtovné prípady zahraničné

Posledný webinár počas leta je zameraný na účtovanie zahraničných dokladov. Zahraničný trh je stále viac otvorený novým možnostiam obchodovania, a tým vznikajú aj nové účtovné situácie. Pri účtovaní zahraničných dokladov je dôležité skontrolovať náležitosti uvedené na doklade a správne posúdiť jeho smerovanie do výkazov. Získajte kontrolu nad ich účtovaním. Na webinári vás naučíme, ako účtovať colné doklady, čo je OSS, ako evidovať faktúry od Facebooku či Googlu a mnoho ďalšieho.

Pri tom musím byť

Vybrali ste si? Či už ste pri mori, slníte sa na záhrade, alebo máte dovolenku ešte pred sebou, naše webináre si môžete pozrieť kdekoľvek. Stačí len pripojenie na internet. Nevyhovuje vám termín? Nezúfajte. Všetci prihlásení získajú videozáznam, ktorý si môžu kedykoľvek pozrieť. K dispozícií bude v KROS účte.

S Balíkom služieb ŠTANDARD si môžete čerpať webináre zo 100 eurového kreditu a s balíkom PRÉMIUM ich získate zdarma. Tešíme sa na vás.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty