Menu

Ako bezpečne predávať v stavebninách alebo záhradníctve aj v čase pandémie

Koronavírus nás núti meniť procesy v obsluhe zákazníkov v našich maloobchodných prevádzkach. Kedysi dôležitý osobný prístup predajcu v predajni záhradníctva alebo stavebninách býva v tomto čase obmedzovaný na minimum. Tak, aby bola zachovaná čo najvyššia bezpečnosť.

Do predajne môžu zákazníci vstupovať v obmedzenom počte. V snahe obslúžiť čo najviac zákazníkov sa obchodníci snažia zefektívniť proces výberu tovaru ako aj jeho blokovanie. Dlhé rady pred pokladňou sú v tomto čase neprípustné. Ako z toho von?

U nás v  KROSE sa snažíme reagovať softvérovými riešeniami aj na túto situáciu. V spolupráci s našim partnerom BARTECH SLOVAKIA., spol. s r.o., vám prinášame bezpečné možnosti obsluhy zákazníka. V hlavnej roli s čítačkou čiarových kódov.

Výhody čítačky čiarových kódov

Obsluha klienta cez toto mobilné zariadenie prebieha jednoduchým skenovaním čiarových kódov alebo výberom produktov zo zoznamu. Zákazník si tovar môže vybrať už priamo v exteriérovej časti záhradníctva alebo zo skladu v stavebninách. Ak zákazník vie presne, čo hľadá, obsluha môže byť ešte jednoduchšia. Tovar sa dá vyberať aj priamo zo zoznamu produktov.

Nasnímané údaje je možné veľmi jednoducho odoslať cez WIFI alebo internetovú sieť priamo na pokladňu. Do samotnej predajne vstupuje zákazník už len kvôli zaplateniu tovaru, ktorý má obsluha pokladne už nasnímaný. Po zaplatení obsluha vydá tovar zo skladu, v lepšom prípade pomôže s naložením do auta.

Zákazníka, tak aj v tomto komplikovanom čase, vybavíte rýchlo a profesionálne. Mobilná čítačka bude pre vás skvelým spoločníkom aj neskôr, keď korona reštrikcie pominú a predajne budú môcť byť znovu plné ľudí. Tešíme sa na to všetci.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty