Menu

ALFA plus 10.30.00

Top novinky verzie 10.30.00

>

Aktualizovaná daňová a odvodová kalkulačka (od verzie 10.30)

V programe je aktualizovaná daňová a odvodová kalkulačka, do ktorej môžete zadať údaje o kúpeľnej starostlivosti a o daňovom bonuse na zaplatené úroky z hypotéky.
>

Sledovanie obratu pre registráciu za platiteľa DPH (od verzie 10.30)

Aktualizovali sme sledovanie výšky obratu pre neplatiteľa DPH, keď program upozorní na potrebu registrácie za platiteľa DPH.
>

Dvojnásobný daňový bonus na dieťa (od verzie 10.30)

Na základe zadaného rodného čísla v daňovej a odvodovej kalkulačke program od 1.4.2019 vypočíta dvojnásobný daňový bonus na dieťa.
>

Legislatívna zmena DPFO (od verzie 10.20)

V programe je zapracované nové Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby typ A a typ B platné pre rok 2018. V daňovom priznaní môžete zadať údaje o kúpeľnej starostlivosti a o daňovom bonuse na zaplatené úroky.

Od novej verzie môžete Daňové priznanie typ B vyexportovať a podať elektronicky.

Ostatné novinky verzie 10.30.00

  • V programe je aktualizovaná daňová a odvodová kalkulačka, do ktorej môžete zadať údaje o kúpeľnej starostlivosti a o daňovom bonuse na zaplatené úroky z hypotéky.
  • Aktualizovali sme sledovanie výšky obratu pre neplatiteľa DPH, keď program upozorní na potrebu registrácie za platiteľa DPH.
  • Na základe zadaného rodného čísla v daňovej a odvodovej kalkulačke program od 1.4.2019 vypočíta dvojnásobný daňový bonus na dieťa.
Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty