Menu

Buďte v práci profesionál

Či už ide o súkromný alebo pracovný život, každý z nás ocení riešenia, ktoré nám ho uľahčia. V tom pracovnom vám radi pomôžeme. Predstavte si, že prácu, ktorú ste nestihli dokončiť, spravíte kdekoľvek bez toho, aby ste museli cestovať do kancelárie, že vás program upozorní na dôležité termíny a jednoducho si nahodíte zmeny u všetkých zamestnancov. S licenciou OLYMP Profesionál sa môže predstava rýchlo zmeniť na realitu.
Pozrite sa s nami na zjednodušené funkcie, ktoré oceníte, či už ste skúsená mzdárka alebo s OLYMPOM len začínate.

Práca na viacerých počítačoch

Práca z domu a následne prechod do kancelárie? Viacerí používatelia a prenos licencií? Pre OLYMP Profesionál žiaden problém. Možnosť mať licenciu na viacerých počítačoch sa v posledných týždňoch ukázala ako dôležitá funkčnosť, ktorú ocení nejeden používateľ. Pracujte z rôznych miest a rôznych počítačov kedykoľvek to budete potrebovať.

Nastavenie stavu výplat

Spracovávate mzdy a do toho prichádzajú ďalšie povinnosti, ktoré vás vytrhnú z pracovnej rovnováhy. Označte si jednoducho stav výplat a vráťte sa k nim kedykoľvek to bude možné. Stav výplat si viete nastaviť na:
  • dokončená výplata,
  • rozpracovaná výplata,
  • ale aj akýkoľvek vlastný stav, napr. doložiť PN alebo pridať odmenu.

Pripomienkovač

Skončenie doby určitej, legislatívne termíny, životné jubileá či nastavenie udalostí s vlastným popisom. Pripomienky si viete nastaviť v Pripomienkovači a OLYMP vám ich pripomenie podľa vami nastaveného obdobia. Termíny tak už viac nebudete musieť držať v hlave.

Hromadné funkcie

Hromadná zmena pracovných zmlúv, zložiek mzdy, evidencií neprítomnosti či pridávanie dovoleniek u jednotlivých zamestnancov. Aby ste sa nemuseli preklikávať do Personalistiky zamestnancov a postupne evidovať zmeny, stačí cez Hromadné funkcie zvoliť požadovanú funkčnosť a OLYMP vám jednoducho a rýchlo zmení údaje u vybraných zamestnancov.

Iné benefity

Zo skúseností od našich zákazníkov určite oceníte aj zadávanie dovolenky do Plánu dovoleniek, evidenciu absencie zamestnancov, neplateného voľna či celodenného lekára v Personalistike. Tiež využijete vytváranie kópii zložiek mzdy s vlastným textom alebo vytvorenie šablóny pracovného pomeru, ktoré uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. V licencii OLYMP Profesionál nájdete aj mnoho ďalších funkcii, ktoré vám uľahčia a spríjemnia prácu v mzdovom programe.

Chcem OLYMP Profesionál

Stačí si len vybrať

Tak ktorý benefit je pre vás ten rozhodujúci? Urýchlenie zmien a evidencií v rámci Personalistiky? Podrobný prehľad o výpočte exekúcii a stave výplat? Alebo je vašim favoritom iný benefit? Ďalšie tipy a triky, ako z licencie OLYMP Profesionál vyťažiť maximum, nájdete v novom e-booku OLYMP Profesionál: Mzdy bez hraníc, ktorú dostanete k prechodu na zostavu Profesionál bezplatne. Ak už zostavu Profesionál a Profesionál účtovná firma máte, neprídete skrátka. Aj vy si ju už čoskoro nájdete v Zóne pre klienta.
Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty