Menu

Číslovanie dokladov, zahraničný účet a tlač väčšej pečiatky

Od dnešného dňa máte k dispozícií novú verziu iKROSu, do ktorej sme zapracovali žiadané funkcie:

  • číslovanie dokladov,
  • zahraničný účet,
  • tlač väčšej pečiatky.

Číslovanie dokladov

V novej verzii iKROSu vám ponúkame horúcu novinku a veríme, že uspokojíme vaše potreby :). Prijali sme veľké množstvo vašich námetov, v ktorých ste nás žiadali o možnosť upraviť si číslovanie dokladov podľa seba. Vaše podnety sme vypočuli, inšpirovali nás a rozhodli sme sa doterajší spôsob číslovania “ohnúť” na vaše požiadavky. Ak vám vyhovuje štandardné číslovanie, nemusíte nič meniť a fungujete ako doteraz.

Priamo z formulára faktúry a zálohovej faktúry je vedľa čísla dokladu prístupná ikonka ozubeného kolieska. Po kliknutí na ňu budete presmerovaní do Číslovania dokladov.

Číslovanie dokladov je dostupné v časti “Moja firma – Číslovanie dokladov”. Najbežnejšie typy číslovania sme pre vás pripravili do zoznamu preddefinovaných vzorov. Môžete si však vytvoriť aj vlastné číslovanie. Ukážka číslovania zobrazuje zvolené číslovanie a slúži pre lepšiu predstavu.

Tip:
1. Ak chcete nastaviť číslovanie dokladov tak, aby bolo číslovanie použité aj na ďalších dokladoch, nastavíte ho v časti → Moja firma – Číslovanie dokladov.
2. Ak chcete iba jednorazovo opraviť číslo na doklade, stačí ho editovať priamo na formulári dokladu. Nové doklady budú číslované podľa Nastavenia, nie podľa poslednej úpravy vykonanej na formulári dokladu.

Zahraničný účet
Veríme, že aj drobnými vylepšeniami vás potešíme. Okrem tuzemského účtu si môžete v časti “Moja firma – Bankové účty” pridať zahraničný účet prostredníctvom doplnenej voľby “Zahraničný účet”. Na rozdiel od tuzemského účtu, pre zahraničný účet negenerujeme automaticky IBAN a SWIFT. Je potrebné, aby ste si údaje vyplnili ručne.

Tlač väčšej pečiatky
Umožnili sme importovať väčší rozmer pečiatky. Nový rozmer je 275×110 px (šírka x výška) z pôvodných 150×110 px.

Tip:
Vyskúšajte si na novo naimportovať pečiatku v iKROSe.

Celý tím iKROS Vám praje veľa uhradených faktúr.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty