Menu

DESKTOP VS. ONLINE: Ako spolu s vami meníme sci-fi na realitu

5 000 p. n. l. – vynájdenie kolesa. 1867 – vynájdenie dynamitu. 1901 – prvý rádiový signál vyslaný cez Atlantik. 1969 – človek stúpil nohou na Mesiac. 1982 – vznik internetu. 1996 – narodil sa prvý klonovaný cicavec. 2005 – vznikol YouTube. 2020 – spustenie webovej aplikácie od KROSU.

Sedemtisíc rokov ubehlo tak rýchlo, že sme si to ani nevšimli. No kam teraz ďalej?

Ako ľudia prešli od lovu zvierat k poľnohospodárstvu, od pálenia čarodejníc na hraniciach k súdnictvu, od mastičkárov a šamanov k modernej medicíne, od káblov na bezdrôtové technológie, tak nastal čas prechodu od pevných počítačov (desktopu) k online riešeniam.

Jednoducho povedané: Budúcnosť je WEB!

Svet webu, vzájomného prepojenia a tlaku na dostupnosť informácii vtedy kedy ich potrebujeme a tam kde ich potrebujeme si uvedomujeme aj u nás v KROSE. Preto vytvárame novú webovú aplikáciu, ktorá ukončí používanie účtovných počítačových programov tak, ako ich poznáme dnes a nastolí novú éru onlinu.

Našou mantrou je priniesť pre Slovensko nový koncept účtovania – vytvoriť jedno riešenie vhodné ako pre podnikateľa, tak aj účtovníčku, mzdárku, skladníka, stavbára, jednoducho pre každého, kto vo firme pracuje a kto je s ňou v kontakte. Teda aj pre vášho zákazníka.

Čo chystáme a v čom pocítite rozdiel?

To, že byť online a mať dáta online je výhodou, pocítite už hneď od začiatku. Pýtate sa ako? Je toho toľko, že sám neviem kde začať, ale pokúsim sa…

Univerzálnosť

Už sa viac nemusíte zaoberať tým, aký výkonný hardvér a operačný systém potrebujete. K práci vám stačí akýkoľvek počítač, tablet alebo mobil. Tiež nebudete rozhodovať, na akom operačnom systéme bežíte. Windows, macOS, Linux, Android, iOS – pred prácou už neutečiete.

Aktuálnosť

Zabezpečiť pre našich používateľov aktuálnu legislatívu je prvoradé. Firmy však často majú vlastného technika, ktorý sa stará o ich počítačovú sieť. Niekedy raz za týždeň, inokedy za dva. No a tu už nezostáva nič iného, len čakať na jeho príchod, aby zaktualizoval programy a vy ste mohli pokračovať v práci. S našim novým riešením už nikdy viac. Zapracované zmeny zákonov, tlačív a noviniek budú dostupné hneď všetkým používateľom, bez nutnosti nejakých inštalácii a technických zásahov.

Dostupnosť

Mať účtovníctvo a prehľad o svojej firme dostupné 24 hodín denne, 7 dní v týždni a vždy odkiaľkoľvek, tak na toto si zvyknete, ani nebudete vedieť ako. Ste majiteľ firmy na rokovaní s novým perspektívnym dodávateľom a chcete si porovnať jeho ceny s vašimi terajšími dodávateľmi? Ste účtovníčka a zabudli ste podať daňové priznanie, no prišli ste na to až na dovolenke? Jednoduché riešenie: prečítajte si prvú vetu tohto odseku ešte raz.

Jednoduchosť

Zložité, komplikované a s množstvom výnimiek. Takto poznáme naše zákony.  Ale nie nadarmo sa hovorí, že v jednoduchosti je krása. Tak prečo si zbytočne komplikovať život ešte aj pri práci? Nemusíte poznať legislatívu, či byť Dobšinský, aby ste správne vystavili faktúru. Môže sa to zdať ako oxymoron, ale je to tak! Vyskúšajte sami.

Automatika

Alebo inak povedané: za málo práce veľa muziky. Našou snahou je čo najviac vecí zautomatizovať* a zjednodušiť. Načo vypisovať príjmové pokladničné doklady za úhradu faktúry, keď ich viete urobiť na dva kliky? Načo párovať platby z banky k faktúram ručne, keď to za vás vie urobiť „Samo”? Stáva sa, že vám meškajú platby od vašich zákazníkov? Upozornite ich na to automatickými upomienkami.

*100 % vhodné riešenie aj pre prokrastinátorov.

Tak teda prečo?

Možno sa pýtate, prečo sme sa vôbec do niečo takéhoto pustili? Odpoveď veľmi jednoduchá: môžete za to vy. Už dlhšie obdobie od vás prichádza práve táto požiadavka „byť online”. A o to počuteľnejšia bola v nedávnom pármesačnom období homeofficu.

Zmenili sme prístup

Pri tvorbe webovej aplikácie sme stavili na eso. A ním ste vy. Naše nové online riešenie, všetko, čo sa v ňom nachádza, tvoríme spolu s vami. A nie je to len o jednorazovom vypočutí. Aktuálne pracujeme na obchodnej časti (faktúry, dobropisy, dodacie listy, úhrady, prehľady,…) a následne sa chystáme pozrieť na prsty skladu.

Ak aj vy chcete byť pri tvorbe budúcnosti, neváhajte a začnite používať našu novú fakturáciu, ktorá sa pravidelne rozrastá o nové a nové funkcie.

Budeme veľmi radi, ak sa medzi vami nájdu takí, ktorí nám budú dávať pravidelnú spätnú väzbu, radi sa s nami stretnú (či už osobne, online alebo telefonicky) a povedia nám, čo k svojej práci potrebujú, čo majú, čo im chýba, čo vylepšiť, ako si predstavujú, aby veci fungovali.

Toto je len malá ochutnávka z online kuchyne KROSU. Na ďalšiu sa môžete tešiť už čoskoro.

Chcem fakturovať online

Vyskúšajte KROS Sklad

Dostaňte zásoby pod kontrolu s novým riešením pre riadenie skladu. Jednoducho, bezpečne a online. Prepojené s fakturáciou a dostupné aj na mobile.

Vyskúšať na 30 dní zadarmo

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty