Menu

Diamanty slovenského biznisu: Získali sme 1. miesto v kategórii Stred

Magazín Forbes už po jedenásty raz rozdával ocenenia firmám, ktoré rástli zdravo a rýchlo. Tešíme sa, že sme tento rok získali prvé miesto v kategórií Stred a opäť sme sa tak stali členom exkluzívneho klubu najlepšie zdravo rastúcich malých a stredných slovenských firiem.

“Ocenenie Diamant slovenského biznisu je výnimočné svojou objektívnosťou. Jeho získaním našim zákazníkom vysielame jasný signál, že majú za partnera spoľahlivú a dôveryhodnú spoločnosť.

Ing. Jaroslav Béreš

obchodný riaditeľ , KROS a. s.

Rebríček zostavil Finstat a na vyhodnotení spolupracovalo PwC a Enterprise Investors. Nachádzajú sa v ňom firmy bez zahraničného kapitálu, ktoré minimálne 3 roky vykazujú zisk a tržby v rozmedzí 5 až 50 miliónov eur. Do úvahy sa bral aj počet zamestnancov a rast tržieb. Kategórie boli štyri – Bratislava, Západ, Stred a Východ.

Diamant sme získali už piatykrát

Ocenenie Diamanty slovenského biznisu si našlo cestu k nám do KROSU už piaty raz. Tentoraz sme získali 1. miesto v kategórii Stred. Na slávnostnom galavečeri v malebnom prostredí hotela Palace Art v Pezinku ho prebral náš obchodný riaditeľ Jaroslav Béreš. Na odovzdávaní sa zúčastnil aj panelovej diskusie, na ktorej spolu s Martinom Chocholáčekom (Enterprise Investors), Andrejom Viceníkom (VÚB) a Miroslavom Chlipalom (Bukovinský & Chlipala) debatovali o tom, ako sa v podnikaní popasovať s krízou, či kríza vôbec nastane a ak áno, ako sa dotkne softvérových firiem, investičných firiem, bankového sektora či advokátskej obce. Diskusiu moderoval šéfredaktor Forbesu Juraj Porubský.

Video hovorí za všetko

Odovzdaniu predchádzalo aj stretnutie organizátorov s krosáckym vedením, ktorého sa zúčastnili dvaja z majiteľov KROSU – Alexander Matiščík a Vlasto Kocián. Okrem plodnej debaty s organizátormi stihli natočiť aj krátke video o krosáckom živote, ktoré dokonale zachytáva naše firemné prostredie a kultúru. Presvedčte sa sami.

Hnacím motorom KROSU sú spokojní zákazníci aj zamestnanci. A práve pri príležitostiach, ako je získanie prestížneho ocenenia sa nám vždy potvrdí, že to robíme dobre. Ďakujeme, ideme ďalej.  

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty