Menu

Dobrá správa pre všetkých mzdárov a personalistov. OLYMP dostane poriadnu dávku vylepšení.

Obdobie, ktoré je spojené s každoročným zúčtovaním už máte za sebou. Zaslúžená odmena by padla vhod. Namiešali sme pre vás kokteil noviniek, ktoré vám opäť uľahčia prácu. Na čo sa môžete tešiť už v tomto roku?

Úpravy dokumentov na mieru

Poznávate tieto situácie?

Katka spracováva mzdy viacerým firmám. Šéf firmy A, chce mať komplexný prehľad o mzdových nákladoch. Od Katky žiada dokument, kde bude všetko z miezd – hrubé mzdy, odvody, daň alebo čistá mzda. Šéf firmy B má len pár zamestnancov a nepotrebuje taký podrobný prehľad, stačí mu cena práce a čistá mzda. Katka má v OLYMPE k dispozícii vyše 200 dokumentov, ale aj tak nemôže vyhovieť všetkým požiadavkám.

Už od polročnej verzie budete môcť zmeniť vzhľad a obsah vybraných dokumentov. Môžete si tak vytvoriť niekoľko dokumentov podľa svojich potrieb a ušiť každý na mieru inej firmy.

V týchto dňoch pracujeme na možnosti upravovať najčastejšie využívanú výplatnú pásku – výpis zložiek. Môžete sa tešiť aj na dokumenty s personálnymi údajmi a údajmi z výplat. Tým naša práca nekončí, v ďalších verziách plánujeme možnosť editácie pracovnej zmluvy a ďalších dokumentov. 

Elektronické služby zdravotnej poisťovne Dôvera

Zamestnanec Milan zmenil zdravotnú poisťovňu, ale akosi o tom zabudol informovať svojho zamestnávateľa. Už sa vám to niekedy stalo? Pamätáte si na tú zbytočnú  a zdĺhavú prácu okolo opravy výplat a výkazov?

Ako vždy je lepšia prevencia, preto sme zapracovali elektronické služby zdravotnej poisťovne Dôvera, ktoré eliminujú riziko chýb v prípadoch, kedy zamestnanec nenahlási zmenu zdravotnej poisťovne alebo skutočnosti, ktoré majú vplyv na uplatnenie odpočítateľnej položky.

Okrem toho bude elektronická komunikácia so zdravotnou poisťovňou Dôvera opäť o niečo jednoduchšia. Hromadné oznámenia a mesačné výkazy budete môcť zasielať už aj priamo z programu.

Vylepšenia, ktoré oceníte

Každý z vás má vlastný príbeh. Aj tento rok plánujeme zapracovať vylepšenia, o ktorých ste rozhodli prostredníctvom dotazníka.

V tomto roku sa môžete tešiť na novú kalkulačku, ktorá vám pomôže optimalizovať hodnotu stravných lístkov, evidenciu daňového bonusu, vďaka ktorej získate prehľad o obdobiach uplatňovania daňového bonusu a ďalšie vylepšenia, ktoré vám pomôžu správne zadať údaje pre výpočet miezd (upozornenia pri zmene dohodnutej mzdy a pri splatení exekúcií).

Zjednodušenie rozúčtovania

Využívate rozúčtovanie mzdových nákladov na strediská, zákazky alebo činnosti? Pomôžte nám upraviť aj túto funkčnosť a zvýšiť váš komfort pri nastavovaní rozúčtovania. Napíšte nám na olymp@kros.sk, čo vás v tejto oblasti trápi a chceli by ste vylepšiť.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty