Menu

Efektívne účtovníctvo na dosah ruky

Digitalizácia, digitalizácia, digitalizácia,… Že vy ešte stále nie ste na jej vlne? Je na čase na ňu nastúpiť, nielenže sa jej pravdepodobne nevyhnete, ale čím skôr sa do nej pustíte, tým skôr objavíte všetky pozitíva, ktoré prináša.

Zahoďte papiere, objavte online riešenie

Prekladanie faktúr, bločkov a iných dokumentov z kopy na kopu. Nekonečné hľadanie a naháňanie klientov. Kedy sa dostanete k tej či inej faktúre? Kde sa stratil bloček z PHM? Prečo máte tento doklad v účtovníctve dvakrát? Trápenie, ktoré pozná snáď každý účtovník či účtovníčka. Prečo v ňom stále pokračujete? Zjednodušte si pracovný život. Objavte digitálne účtovníctvo 21. storočia vďaka KROS Digitálnej kancelárii s prepojením na OMEGU alebo ALFU plus.

Ako to funguje v praxi?

Bojíte sa toho, ako funguje digitálne účtovníctvo v praxi? Je to naozaj jednoduché a benefity, ktoré z toho môžete vyťažiť, sú neoceniteľné. Predstavte si, že v ruke držíte dokument, ktorý potrebujete dostať do účtovníctva, starostlivo uschovať a pri tom splniť všetky legislatívne náležitosti. Ako na to?
Dokument jednoducho odfotíte alebo oskenujete do KROS Digitálnej kancelárie. Ten sa uloží do časti Moje dokumenty. Tento istý postup môže použiť aj váš klient. Viac tak nemusíte čakať na hŕbu papierov, ktoré vám klient dodá až v hodine dvanástej.

Následne jedným klikom, stiahnete dokumenty do OMEGY alebo ALFY plus. Stačí im nastaviť rozúčtovanie a dokumenty sa automaticky, každých 5 minút presunú do Digitálneho archívu. Koniec zakladaniu dokladov a ich fyzickému archivovaniu. A navyše všetko budete mať legislatívne správne.
Do Digitálneho archívu sa vám uloží doklad s prílohou a, aby toho nebolo málo, nájdete na ňom aj časovú pečiatku s údajmi toho, kto doklad zaúčtoval. Tým sa vaša práca končí. Bodka. Splnili ste si potrebné legislatívne náležitosti, zaúčtovali to, čo bolo potrebné a uschovali do online archívu.
A toto je prax… Nič komplikované ani zložité. Presvedčte sa sami.

Spoľahnite sa na KROS

Objavte prepojenie KROS Digitálnej kancelárie s OMEGOU alebo ALFOU plus. Získajte neobmedzený priestor pre doklady, spoľahlivý softvér pre svoje účtovníctvo, zautomatizujete si prácu a naučte sa ako ušetriť množstvo času vám aj klientovi.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty