Menu

Hľadáte moderné riešenie pre váš sklad?

V malom sklade stačia jeden či dvaja skladníci, ktorí sa v ňom dobre orientujú. Vo väčšom sklade už sa bez  „pomocnej“ techniky nezaobídete. Patria sem rôzne čítačky čiarových kódov a skladový software, ktorý je prepojený s účtovníctvom.

Čo je mobilný skladník?

Mobilný skladník je program, ktorý sa inštaluje do dátovej čítačky čiarových kódov tzv. PDA terminálu. Ak máte skladové položky označené čiarovým kódom, skladové operácie môžete vykonávať rýchlo a jednoducho. 

V mobilnom skladníkovi evidujete príjemky, výdajky, prevodky medzi skladmi alebo inventúru. 

Ako môže pomôcť prepojenie Mobilného skladníka s OMEGOU vašej firme?

Príde vám dodávka materiálu od vášho dodávateľa a nemáte čas nahadzovať príjemky do OMEGY? Cez čiarové kódy ich jednoducho nasnímate do PDA terminálu. Prenos pohybov už nechajte na program. Získate čas, ktorý môžete venovať vašim zákazníkom.

Potrebujete urobiť inventúru skladu? S mobilným skladníkom to bude hračka. Cez čiarové kódy načítate stavy skladových položiek v sklade, a pohodlne prenesiete do OMEGY. V programe automaticky vygenerujete manká a prebytky.

Prenášať položky do OMEGY môžete aj priamo zo skladu, prostredníctvom Wi Fi pripojenia. Prepojenie OMEGY s Mobilným skladníkom bude dostupné od polročnej verzie 20.50.

Potrebujete viac informácií? Napíšte nám na omega@kros.sk a radi si s vami pripravované riešenie prejdeme ešte v predstihu.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty