Menu

Januárové novinky v iKROSe

Prinášame prvú tohtoročnú nádielku iKROS noviniek. Dúfame, že k nej príroda pridá aj tú snehovú a všetko bude ako sa na január patrí.

Stiahnutie vyfiltrovaných dokladov do PDF

Rok 2015 začíname jedným z vašich námetov na vylepšenie aplikácie iKROS.
Blíži sa čas daňových priznaní a mnohí z vás budú určite potrebovať dostať faktúry z iKROSu k svojej účtovníčke. Stačí, ak si ich vyfiltrujete, napríklad podľa dátumu vystavenie iba faktúry za rok 2014 a použijete novú funkciu “Doklady do PDF (.zip)” na hromadný export dokladov.

Podľa nastavenia prehliadača sa vám rovno uloží alebo ponúkne uloženie súboru s faktúrami vo formáte .zip. V tomto súbore je každá faktúry ako samostatné PDF. Rovnako to funguje aj pre ostatné doklady v aplikácii iKROS.

Tip: Ak vaša účtovníčka používa program ALFA plus alebo OMEGA, môže si faktúry jednoducho stiahnuť z iKROSu rovno do svojho účtovníctva. Bližšie info na http://www.kros.sk/onlinefakturacia.

Odoslané objednávky
Potrebujete si objednať tovar od vášho dodávateľa? Chcete dodávateľovi poslať profesionálnu objednávku, ktorú chcete mať zaevidovanú pre ďalšie použitie?
Presne z týchto dôvodov sme do iKROSu dopracovali Odoslané objednávky. Nájdete ich v hlavnom menu v časti Obchod.

Odoslané objednávky fungujú rovnako ako ostatné doklady v iKROSe. Môžete ich tlačiť, posielať emailom, kopírovať, vymazať a z odoslanej objednávky viete vystaviť aj iný doklad (cez tlačidlo Viac).

Odoslané objednávky sa dajú na 30 dní vyskúšať zdarma. Potom je pre ich používanie potrebný balík iKROS Prémium. Objednať balík.

Vylepšené API pre prepojenie s e-shopom
Na základe vašich požiadaviek sme vylepšili API rozhranie.

    • Po úspešnom zapísaní dokladu vráti API celý doklad aj s prideleným ID záznamu (naďalej platí HTTP status kód 200).
    • Pri neúspešnom zapísaní dokladu API presne oznamuje, kde nastal problém, v ktorej hodnote. Ukážky sú popísané tu http://docs.ikros.apiary.io/#reference/chybove-stavy.
    • Do iKROSu je možné prenášať interné číslo partnera z e-shopu a podľa neho napr. porovnávať partnerov.

Veľa uhradených faktúr v 2015-tom praje
tím iKROS

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty