Menu

Decembrové novinky v iKROSe

Na koniec roka sme pripravili zopár drobností z vašich námetov. Veríme, že potešia a opäť vám o kúsok spríjemnia používanie aplikácie iKROS.

Viac firiem na jeden email

Máte viac firiem a chcete ich v iKROSe mať pod jedným emailom? Žiadny problém, stačí ak si ďalšiu firmu založíte v hlavnom menu cez Nová firma a na prepínanie medzi firmami slúži voľba Vyber firmu.

Možnosť zmeniť prihlasovací (registračný) email
Možno to poznáte. Zaregistrovali ste si účet v iKROSe so súkromným emailom. Po čase ste si povedali, že idete iKROS používať naplno, ale potrebujete zmeniť email na váš firemný. Na email, s ktorým komunikujete so zákazníkmi. Práve pre vás sme pripravili zmenu prihlasovacieho emailu. Nájdete ju v Nastaveniach v časti Prihlasovacie údaje.

Ľahšie prihlásenie
Na prihlásenie do iKROSu už netreba myškou triafať políčko email. Po príchode na prihlasovaciu stránku nastavíme kurzor rovno do tejto bunky a vám stačí začať písať váš prihlasovací E-mail.

Zápis v registri zobrazujeme na faktúre v aplikácii
Mnohí z vás písali, že si v nastaveniach zadali údaje “Zapísané v registri”, ale na faktúre v iKROSe ich nevidia. Tieto údaje sa zobrazili iba na tlačovej zostave faktúry. Zapísané v registri preto zobrazujeme aj priamo v aplikácii v pätičke dokladov.

Ďakujeme, že používate aplikáciu iKROS a tešíme sa na ďalšie vaše postrehy a námety, ktoré nám môžete nechať v komentári pod článkom alebo poslať emailom na info@ikros.sk.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty