Menu

KROS NEWS 3/2021 pre ALFU plus: Auto na lízing, či na úver?

KROS NEWS

Objavte KROS NEWS
v nových Balíkoch podpory

Dva mesiace ubehli ako voda a opäť nastal čas sfinalizovať ďalšie vydanie legislatívneho časopisu KROS NEWS pre používateľov softvéru ALFA plus. Nabité je zaujímavými témami, praktickými informáciami a príkladmi. Pozrite sa, čo si v ňom už o pár dní môžete prečítať.

Kupujete auto? Oplatí sa viac úver alebo lízing?

Spôsobov ako financovať kúpu auta je viacero a vybrať si ten správny je často náročné. Trh ponúka rôzne formy od hotovosti, cez lízing či úver, až po prenájom alebo novodobý fenomén, tzv. car sharing. Neexistuje však jedno univerzálne riešenie pre všetkých. Zvážiť by ste mali predovšetkým to, či je zvolená forma tá najúspornejšia. A to nielen s ohľadom na financie, ale aj váš čas na rozvoj podnikania. Prečítajte si hodnotný článok v najnovšom čísle časopisu KROS NEWS a uľahčite si rozhodovanie.

V čísle 3/2021 sa môžete tešiť aj na témy:

  • Finančný lízing z pohľadu daní a účtovníctva
  • Auto na úver – čo by ste mali vedieť
  • Auto na lízing – účtovanie v programe ALFA plus
  • Autoúver – účtovanie v programe ALFA plus

    KROS NEWS nájdete v KROS účte

    Prístup k exkluzívnemu obsahu legislatívneho časopisu KROS NEWS získate s platným Balíkom podpory ŠTANDARD alebo PRÉMIUM. Stačí sa prihlásiť do svojho KROS účtu a stiahnuť si aktuálne číslo. Nájdete tam aj archív starších čísel, ku ktorým sa môžete kedykoľvek vrátiť.

    Zdieľať
    Súvisiace témy k článku
    KROS
    O nás
    Blog
    Kontakty