Menu

Legislatíva mzdára z roku 2022 na Legislatívnej TOUR

Ani sme sa nenazdali a ďalší rok sa blíži ku koncu. Keď sa naň pozrieme z pohľadu mzdárov, môžeme zhodnotiť, že bol v skutku nabitý legislatívnymi zmenami. Nový daňový bonus, ePN-ky či stále neutíchajúca téma stravovania. Mnoho z nás má k týmto oblastiam v hlave kopec otázok. Aby ste sa nemuseli nad odpoveďami trápiť sami, rozhodli sme sa po prvýkrát pripraviť Legislatívnu TOUR k programu OLYMP už aj na jeseň.

Legislatíva s nespočetným množstvom háčikov

Legislatívy, ktorú musel tento rok zvládnuť mzdár, bolo naozaj dosť. Najväčšiu pozornosť médií si jednoznačne zaslúžil daňový bonus – strašiak všetkých mzdárov najmä kvôli nejasným vyhláseniam a titulkom v médiách.

Zákonodarcovia sa v priebehu roka snažili aj o uľahčenie papierovačiek vďaka zavedeniu ePN. Na druhej strane však hlavu mzdárov zamotala dvakrát zmenená výška stravného. Aby toho nebolo málo, od 1. 11. 2022 nás ešte čaká novela Zákonníka práce, ktorá prináša nové povinnosti pre zamestnávateľa, ale prinesie aj niektoré zjednodušenia.

Aj vám sa zo všetkých týchto tém zahmlieva pred očami? Nemajte strach, na dvojdňovej konferencii Prax verzus mzdová legislatíva v roku 2022 vás naši legislatívni špecialisti a legislatívna analytička jednoducho prevedú všetkými témami.

Prax verzus mzdová legislatíva v roku 2022

Na 1. konferencii Legislatívnej TOUR, ktorá bude prebiehať online v dňoch 26. 10. – 27. 10. 2022, sa pozrieme na tieto zaujímavé témy:

  • Daňový bonus v praxi
  • ePN a zmeny v sociálnom poistení
  • Novela Zákonníka práce od 1. 11. 2022
  • Najčastejšie otázky k príspevkom na stravovanie

Neváhajte a prihláste sa za zvýhodnenú cenu

Iba do konca septembra máte možnosť získať vstupenku na konferenciu Prax verzus mzdová legislatíva v roku 2022, ako aj ďalšie konferencie Legislatívnej TOUR, za zvýhodnenú predpredajovú cenu 107 eur bez DPH. Neváhajte a prihláste sa ešte dnes!

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty