Menu

Narodeninová súťaž s ELIS

Je to neuveriteľné, no je to tak. Už je to rok, čo sme si dopriali ELIS. A vydali sa tak na cestu digitalizácie. Ako prví sme slovenským firmám priniesli účtovníctvo budúcnosti.

O tom, že to bolo dobré rozhodnutie, svedčí 40 000 dokladov spracovaných pomocou ELIS za jediný, zatiaľ stále rozbehový rok. Za týmto číslom sa už teraz ukrývajú stovky hodín ušetrenej práce. A peňazí. A bude ich viac.

Chcem vyhrať

Umelá inteligencia v OMEGE

ELIS – automatické spracovanie dokladov má prvé narodeniny v KROSE. A to sa patrí osláviť. Ku každej dobrej oslave patria aj darčeky. Rozhodli sme sa, že obdarujeme 30 z vás.

Prinášame narodeninovú súťaž. Vyhrať môžete 30-krát balík ELIS s kreditom na spracovanie 300 dokladov. Každý v hodnote 49 EUR. Ak ste doteraz váhali, teraz je ten správny čas zoznámiť sa s ELIS zblízka.

Novinka – hromadné rozúčtovanie s ELIS 

Všetky naše softvéry a služby vyvíjame spolu s vami. Pýtame sa a počúvame. Takýto jednoduchý príbeh stojí aj za novou funkciou Rozúčtovanie dokladov, ktorú nájdete v letnej verzii OMEGA 23.50.

Doklady, ktoré vám ELIS automaticky spracuje, natiahne do OMEGY, vyplní dátumy, číslo dokladu, číslo kontrolného výkazu, sumy, výšku DPH či menu. OMEGA ich následne hromadne zaúčtuje. Darmo, je to dobrý tím.

Neváhajte a zapojte sa do súťaže. Stačí, ak sa zaregistrujete a počkáte si do 11. 8. 2020, či sa šťastie usmeje práve na vás. Držíme palce.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty