Menu

Nové akreditované školenie Rozpočtovanie a kalkulovanie stavebných prác

Hovorí sa, že vzdelanie je jediná vec, ktorú vám nikto nevezme. Práve preto sa investície do vzdelávania dlhodobo javia ako jedny z najefektívnejších. Najmä ak ide o vedomosti, ktoré môžete ihneď pretaviť do praxe. Vo svete stavebníctva to platí dvojnásobne.

Rozpočtárom sa nenarodíte, rozpočtárom sa stanete. Ak sa chcete zaradiť medzi tých najlepších, je toto príležitosť práve pre vás. Exkluzívne školenie od spoločnosti CENEKON, s ktorým sa pochválite aj vo svojich projektoch. Navyše akreditované Ministerstvom školstva.

Pre koho je školenie určené?

Ak chcete získať prehľad v oblasti oceňovania stavebných prác, ste tu správne. Pri vytváraní obsahu sme od začiatku mysleli aj na to, aby bol prínosný pre širšiu skupinu profesií, ktoré sa v rámci stavebníctva stretávajú s cenotvorbou. Nájdu sa v ňom rozpočtári a kalkulanti, ale aj investori, stavbyvedúci či projektoví manažéri.

O čom to bude?

Ako už našepkáva názov bude to o kalkuláciách a rozpočtoch. Čakajú vás nadupané témy venované:

  • triediacim a klasifikačným systémom využívaným pri oceňovaní stavebných prác,
  • štruktúre cenníkových databáz a kalkulácii jednotkovej ceny,
  • rozpočtovaniu, zákonu o cenách a zmluvným cenám využívaných v stavebníctve,
  • vedľajším rozpočtovým nákladom a technicko-ekonomickým ukazovateľom,
  • verejným zákazkám a ich záverečnému hodnoteniu,
  • valorizácii cien v stavebníctve, presunu hmôt a legislatíve ovplyvňujúcej výšku nákladov stavebných prác.

Čakajú vás inšpiratívne prednášky, zaujímavé diskusie a praktické ukážky v programe určenom pre oceňovanie stavebných prác. Všetko v podaní našich skúsených lektorov, ktorí splnili náročné požiadavky v zmysle zákona o celoživotnom vzdelávaní.

Čerešnička na záver

Okrem poriadnej dávky užitočných informácií si od nás odnesiete aj niečo naviac. Každý úspešný absolvent získa v zmysle zákona o celoživotnom vzdelávaní Osvedčenie o absolvovaní akreditovaného vzdelávacieho programu, ktoré sa vydáva na dobu neurčitú. Zároveň budete zapísaní do interného registra účastníkov ďalšieho vzdelávania na stránke Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.

Nosiť so sebou osvedčenie by veľmi praktické nebolo. Aby ste sa s ním mohli pochváliť aj sami, pošleme vám návrh pečiatky, ktorú môžete jednoducho využívať vo všetkých svojich projektoch.

Ak ste odhodlaní, stať sa profesionálom vo svete rozpočtovania, čakáme vás.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty