Menu

Nikomu to nehovorte,… ale spúšťame predpredaj na Legislatívnu TOUR!

Leto je neodvratne preč a my sme sa s vervou pustili do ďalšej sezóny. Linky na HOTLINE nám zvonia ostošesť, kalendáre sú plné od svitu do mrku, programátori kódia až sa im z hláv parí a projekty sa rodia jeden za druhým. Špeciálne projekt Legislatívna TOUR sa stal našou, a veríme že aj vašou srdcovkou.

Túto sezónu nás čakajú 3 online konferencie. Pozvanie opäť prijali zaujímaví hostia priamo z ministerstva financií. Chýbať nebudú ani daňové poradkyne, audítorka a krosácke špecialistky z podpory. Minulý rok si s nami uľahčilo koncoročné povinnosti viac ako 1400 z vás. Dáme tento rok nový rekord?

Pri tom musím byť

Uzávierka účtovníctva a zmeny v legislatíve 2024

Legislatívnu TOUR odštartujeme 5. – 6. decembra. Pripomenieme vám, ako postupovať pri uzávierke, vytvoriť rok 2024 v OMEGE či evidovať doklady na prelome rokov. Prevedieme vás kompletnou inventarizáciou majetku a záväzkov. Pozrieme sa na pripravované legislatívne zmeny aj na pohľadávky z pohľadu zákona o dani z príjmov. Priblížime účtovníkmi často diskutovanú tému podniku v kríze. Nezabudneme ani na daňové priznanie motorových vozidiel.

Novinky v mzdovej legislatíve 2024 a ročné zúčtovanie dane

Pokračovať budeme 29. – 31. januára, kedy sa počas 3 dní zameriame na novinky v legislatíve a ročné zúčtovanie dane. S hosťom z ministerstva financií sa pozrieme na daňový bonus v RZD a daňovom priznaní za rok 2023. Chýbať nebude ani množstvo praktických príkladov spolu s ukážkami priamo v OLYMPE.

DPPO 2023 a zmeny v DPH

Legislatívna TOUR vyvrcholí 13. – 14. februára. Prezradíme, ako správne určiť a optimalizovať základ dane a ako vyplniť daňové priznanie PO. Zodpovieme aj otázky, ktoré vás pri vypĺňaní pália. Zaostríme na daňové priznanie FO v OMEGE a v novej online aplikácií KROS Daňové priznania. S  odborníkom na DPH z ministerstva financií sa pozrieme na legislatívne zmeny v DPH-čke od roku 2024. Zaostríme tiež na opravy chýb, neziskovky či zdaňované príjmy z predaja majetku a príjmy z reklamy.

Predpredaj iba do 6. novembra

Vstupenky na Legislatívnu TOUR si až do 6. novembra 2023 môžete kúpiť za výhodnú predpredajovú cenu a dokopy za všetky 3 konferencie tak ušetriť až 120 eur bez DPH. Ak ste členom KROS Academy, uplatnite si zľavu 20 % a ušetrite ešte viac. S Balíkom služieb ŠTANDARD máte tiež zľavu 20 % a s balíkom PRÉMIUM až 50 %.

Pri tom musím byť

Pár momentiek a recenzií z minulého ročníka

„Vždy pohotovo reagujete na zmeny v zákonoch, pokračujte v dobrej práci.“ „Konferencia s Ing. Brnovovou bola veľmi prínosná a zrozumiteľná. Ďakujem za zodpovedanie otázok.“ „S pani daňovou poradkyňou by som chcela mať viacej školení, má dobrý prehľad a rozumne a pochopiteľne vysvetľuje.“ „Vaše školenia zahŕňajú všetky aktuálne témy, neviem o žiadnej, ktorú by ste už nezodpovedali.“

Chyťte si svoje miesto

Neváhajte a prihláste sa už teraz na všetky 3 konferencie, alebo len na tie, ktoré sa týkajú vašej práce. Ak by vám do toho nebodaj v deň konania niečo prišlo, nezúfajte. Každý účastník získa bezplatne aj videozáznam s hodnotnými materiálmi. Tešíme sa. A vidíme sa.

Pri tom musím byť

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty