Menu

7 dôvodov, prečo využívať KROS Fakturáciu

Mať jednoduchý a prehľadný nástroj na vystavovanie dokladov je snom každého podnikateľa. Ktorý si však vybrať? Ako zistiť, či budete práve s tým naším spokojní? Spísali sme 7 dôvodov, prečo si zvoliť prácu s KROS Fakturáciou.

1. Jednoduchá dostupnosť

Či ste v práci, doma, na dovolenke – fakturovať môžete odkiaľkoľvek. KROS Fakturácia je totiž webová aplikácia, takže je pre vás dostupná naozaj kdekoľvek a navyše 24/7. Nie je potreba žiadnej inštalácie. Našu appku nájdete cez webový prehliadač vo vašom zariadení a pracujete vtedy, kedy potrebujete. Fakturujete tak pohodlne, kde len chcete.

2. Pravidelné aktualizácie

KROS Fakturáciu neustále vylepšujeme. Pravidelne prinášame do appky šikovné funkcie. Tento rok sa nám podarilo zapracovať napríklad API prepojenie, o ktorom si prečítate nižšie. Pridali sme taktiež možnosť importu dokladov aj pre programy MRP, Pohoda a Money. Taktiež je už možné vytvorenie vlastného vzhľadu faktúry. Nie je to však len o veľkých veciach, preto neustále pracujeme aj na malých vylepšeniach, ktoré zabezpečujú pohodlnú prácu.

3. Rýchly prenos dokladov do účtovníctva

Doklady z KROS Fakturácie dostanete jednoducho do účtovníctva. Zbavte sa konečne zdĺhavého zasielania dokladov účtovníčke a využite hneď niekoľko možností, ktoré appka ponúka.
Pridajte prístup do aplikácie vašej účtovníčke, ktorá si sama stiahne doklady priamo do OMEGY, či ALFY plus. Využiť môžete tiež exportné súbory pre programy MRP, Pohoda a Money. Pokiaľ si chcete doklady uložiť do vášho zariadenia, tak ich samozrejme môžete v appke stiahnuť vo formáte PDF, či .xls.

4. Nápomocné funkcie

Ako sme už uviedli, aplikáciu neustále vylepšujeme a snažíme sa, aby rástla. Nájdete tu množstvo funkcií – od jednoduchých až po pokročilé. Získajte napríklad prehľad o uhradených faktúrach vďaka prepojeniu bankového účtu s KROS Fakturáciou. Keď vám klient faktúru zaplatí, appka o tom bude vedieť a priradí úhradu k dokladu.

Potrebujete vystavovať doklady aj pre klientov zo zahraničia? Doklad u nás vystavíte jednoducho aj v angličtine, či nemčine. Rátať tiež môžete s doplnením cudzej meny s aktuálnym kurzom ECB, či možnosťou výberu výšky sadzby DPH.

Vytvárať a zasielať stále tie isté faktúry neustále tým istým klientom môže byť únavné. Pravidelné faktúry vám s tým pomôžu. Nastavte si jednoducho doklady, ktoré budú pravidelne zasielané vaším odberateľom. Nemusíte sa tak zamýšľať nad tým, či ste už faktúru vystavili a nezabudli poslať. Systém to urobí za vás.

5. Nie je to len o faktúrach

Zvýšte efektivitu pri tvorbe dokladov a využite potenciál KROS Fakturácie. V našej appke nájdete okrem zálohových a vyúčtovacích faktúr viacero typov dokladov – cenové ponuky, dodacie listy, či objednávky.

Zjednodušte si proces vytvárania dokladov. Napríklad už len zo samotnej cenovej ponuky viete vystaviť došlú objednávku, zálohovú faktúru, vyúčtovaciu faktúru, či dodací list jedným klikom. Informácie sa tak jednoducho prenesú medzi dokladmi. Takúto možnosť nájdete pri rôznych typoch dokladov, vďaka čomu sa nemusíte trápiť so zdĺhavým vypisovaním.

6. Prepojenie fakturácie s vaším e-shopom

Tento rok sme do appky priniesli API prepojenie, ktoré umožňuje prepojiť váš e-shop, systém či aplikáciu s KROS Fakturáciou a po novom aj s KROS Skladom. Doklady tak máte rýchlo v appke. Dáta sa jednoducho prenášajú z jedného systému do druhého, pričom sa všetko deje na pozadí.
Znie to moc komplikovane? Nemajte obavy. So samotným nastavením sa môžete spoľahnúť na svojho technika, ktorý nastaví prepojenie podľa vašich predstáv. Aj pre neho sme pripravili našu API dokumentáciu.

7. Poradenstvo

Nie je vám niečo jasné? Priamo na našich stránkach nájdete časť Často kladených otázok. Pripravili sme tu pre vás základné otázky ohľadom nákupu balíka, cez vysvetlenie vybraných funkcii, až po komplexné postupy pri práci v aplikácii.

Zároveň sme tu pre vás v pracovných dňoch od 8:00 do 15:30 na telefonickej linke, e-maile, či chate. Pridať sa k nám môžete aj do skupiny na Facebooku, kde zdieľame užitočné tipy, rady a novinky zo sveta KROS Fakturácie.

Hlavné dôvody pre výber KROS Fakturácie sme vám už predstavili. Zaujíma vás toho viac? Prejdite na stránku KROS Fakturácia a získajte tak rýchly prehľad o tom, čo všetko v sebe appka skrýva.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty